Ultima actualizare: azi, 11:58

Locale

VIDEO. Sărbătoare la Negrești. Super artiști și concerte extraordinare. Distracția continuă și astăzi

Sărbătoare la Negrești. Super artiști au urcat pe scena Festivalului Zestrea Oașului, iar negreștenii și nu numai, au putut asista la spectacole și concerte extraordinare. Distracția continuă și astăzi cu noi concerte incendiare, urmând ca seara să se încheie cu un spectaculos foc de artificii.

În acest weekend, pe scena Festivalului Zestrea Oașului au urcat artiști unul și unul, atmosfera fiind una de-a dreptul electrizantă. Ieri seară, publicul a pornit lanternele telefoanelor, a dansat și a aplaudat prestația plină de energie a lui Dorian Popa.

Mai apoi, pe scenă a urcat legendara trupă Talisman, care a făcut publicul să vibreze și să fredoneze melodiile care făceau senzație în anii 2000.

După extraordinarul concert Talisman, toți cei prezenți la sărbătoarea Negreștiului au dansat pe ritmuri balcanice. Raluka & Balkanic au făcut un show de senzație, iar publicul a fost în delir.

Distracția continuă și astăzi, duminică, 21 august. Programul va începe la ora 18.00  cu recitaluri ale unor artiști locali, urmați de Maria Tripon și Cristian Enache, Maria Petca Poptean și trupa Hey Roop.

Seara va fi încheiată de recitalurile extraordinare susținute de la ora 21.00 de  Ralflo & Lea& CoZma urmați de Amna, pentru ca finalul să-i aparțină lui Smiley, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști.

Zilele Orașului se vor încheia, așa cum este firesc, cu un spectaculos foc de artificii.

Un comentariu

  1. c-block Răspunde

    A trecut Cosma pe acolo dacă se duse cu alaiul la Huta? Că la Beltiug o fo’ așa în trecere. Dacă nu înseamnă că s-a rupt megacoaliția locală USL 2.0 ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.