Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Aglomerația continuă la vama Petea. Zeci de mii de oameni au ieșit din țară în 24 de ore

O nouă zi de sâmbătă a debutat cu trafic intens în punctele de trecere a frontierei sătmărene, după ce și ieri aglomerația din cele două puncte de la frontiera cu Ungaria a fost în tonul obișnuit al ultimei perioade, informează Poliția de Frontieră. Numai în ultimele 24 de ore, prin vama Petea au ieșit din țară zeci de mii de persoane.

În prezent, la Petea se lucrează pe 6 artere de control pe sensul de ieșire din țară, iar la Urziceni pe cinci artere de control pentru ieșirea din România (cele 3 destinate ieșirii, plus alte două de pe sensul de intrare care acum au fost operaționalizate pentru ieșire). ,,Cel mai probabil, acesta este ultimul weekend aglomerat din sezonul estival al anului 2022 și am vrea ca la începutul săptămânii viitoare să putem spune că avem sentimentul lucrului bine făcut și al datoriei împlinite’’, mai spun reprezentanții Poliției de Frontieră.

Numai în ultimele 24 de ore, prin PTF Petea au ieșit România 29.215 persoane, călătorind cu 7.320 mijloace de transport.

Sătmărenii care astăzi intenționează să călătorească în Ungaria pot folosi, în intervalul orar 10.00 – 18.00, punctele temporare de la Peleș, Bercu și Horea.

Aplicația traficonline, disponibilă pe pagina de internet a Poliției de Frontieră Române, oferă cetățenilor informații actualizate în permanență despre timpii de așteptare din punctele de trecere a frontierei, așa încât, la pornirea în călătorie, cetățenii să își poată stabili traseul în cel mai convenabil mod pentru fiecare dintre ei.

Sursa: Poliția de Frontieră

10 comentarii

  1. Bucuresti Răspunde

    Cred ca a plecat si ultimul capsunar..

  2. Cetateanul Răspunde

    Să plece odată dracului sa nu mai auzim de ei.
    Vă garantez că va fi mai multă ordine și curățenie în județ,mai puțini drogați și beți la volan.

    • X Răspunde

      Da bre, ca pana n-o venit ei acasa, totu era perfect. Fara accidente, fara crime, fara hotie, fara cersetori, totul era roz si numa iubire.

      • @X Răspunde

        Nu, dar nici balamucul nu a fost ce provoaca ei pe sosele din care cea mai mare parte provocat intentionat. Niste inconstienti. Zici ca afara nu circula decat pe autobanda, ceea ce nu cred. Ai uitat cum sa folosesca toate dotarile masinii in afara de claxon. Deja se simte diferenta la condus.

    • Bratan Răspunde

      Cetățene, ăștia sunt stegozauri de-ai tăi. Ați fost împreună la marele eveniment patriotic și credincios, ați cântat, mâncat și băut împreună, iar acum “Ura și la gară!”

  3. Norik Răspunde

    CER DESFIINȚAREA DE URGENȚĂ A VĂMII PETEA ȘI URZICENI!!!

  4. Adi Răspunde

    Da mergeti odata korhazu sa va manance cine vo chemat acasa vedetelor

  5. 💩💩💩💩💩 Răspunde

    Mergeți, ducă-vă sătana să vă ducă, și veniți când v-oi chema eu!

  6. Capsunarii Răspunde

    Capsunarii si sparanghelezii dracului, mergeti odata inapoi acolo de unde ati venit.
    Marele diaspora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.