Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Anchete de circulație în Satu Mare. Unde sunt opriți șoferii și ce date le sunt cerute

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj anunță că pe drumurile naționale au loc, miercuri, anchete de circulație origine-destinație. Anchetele sunt realizate de echipe mixte formate din recenzori ai CNAIR și agenți ai Poliței Române.

Anchetele se desfășoară și în Satu Mare, mai exact pe drumul Careiului. Șoferii vor fi direcționați pe o bandă de rezervă, unde recenzorii le vor adresa un set de întrebări care vor consta în originea plecării în cursă, destinația, scopul călătoriei. Pentru vehicule de transport marfă: felul mărfii; pentru vehicule de pasageri: numărul de pasageri.

Pentru drumurile administrate de DRDP Cluj, posturile de anchetă origine-destinație vor fi amplasate în următoarele locații:

  • jud. Maramureș: DN 1C, zona localității Lăpușel;
  • jud. Bistrița-Năsăud: DN 17, Viișoara;
  • jud. Cluj: DN 1, Vâlcele și DN 1F, Baciu;
  • jud. Alba: DN 74, Șard;
  • jud. Bihor: DN 1, Oșorhei și DN 19B, Abram;
  • jud. Satu Mare: DN 19, Mun. Satu Mare;
  • jud. Sălaj: DN 1F, Panic.

,,Precizăm că nu vor fi înregistrate date referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de identificare, informațiile solicitate fiind complet anonime, în conformitate cu regulamentul general privind protecția datelor. Fiind vorba despre o acțiune de interes public, CNAIR roagă conducătorii auto să colaboreze cu operatorii, astfel încât acțiunea de colectare a datelor menționate să se desfășoare într-un timp cât mai redus”, informează Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj.

2 comentarii

  1. idioti Răspunde

    Idioti!Cozi de 6km pentru un sondaj tampit la care nimeni nu raspunde ci doar ii injura pe pulifricii care stau ca popandaii!Nu era mai simplu sa pui o camera(oricum ai o camera pt.roviniete) care inregistreaza numerele si sa faci on-line sondajul ca acolo respondentii aveau si timp si chef…

  2. Raul Răspunde

    Nu e nici o bandă de rezervă!se fac acele anchetări stupide direct pe loc adică pe șosea pe banda de circulație și sa lucrat într-un ritm lent și blocând circulația chiar și la ore de vârf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.