Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Copil de 4 ani, înecat în piscină. Sfâșiată de durere, mama s-a spânzurat în pădure

Un copil de 4 ani s-a înecat, miercuri, în piscina din curte, în timp ce se afla în îngrijirea mamei, iar aceasta a fugit de acasă după incident, fiind extrem de tulburată. Ulterior, femeia a fost găsită spânzurată în pădure, informează Digi24. Totul s-a întâmplat miercuri, în județul Dâmbovița.

Potrivit sursei citate, după incidentul cu copilul, femeia, în a cărei grijă era minorul, a fugit de acasă, fiind într-o stare emoţională puternică. Timp de mai multe ore, ea a fost căutată de către poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari. Oficiali ai Poliţiei judeţene Dâmboviţa au transmis că mama copilului înecat în piscina din curtea casei familiei, din localitatea Găeşti, a fost găsită moartă. “Din nefericire, femeia a fost găsită spânzurată într-un copac”, precizează reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Copilul de 4 ani s-a înecat în piscina din curtea casei, miercuri seara. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un copil s-a înecat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină situată în curtea locuinţei. Din nefericire, a fost declarat decesul copilului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Sursa: Digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.