Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Cu buletinul expirat la Petea. Cum a încercat un tânăr să-i păcălească pe polițiștii de frontieră

Un sucevean al cărui document de identitate era expirat a încercat să iasă ilegal din România, în speranța că va ajunge în Belgia.

Sâmbătă, 17 septembrie, în jurul orei 18.30, polițiștii de frontieră sătmăreni au observat o persoană care se deplasa pe jos, din România în Ungaria, ocolind clădirea SPF Petea, fără a se prezenta la controlul de frontieră. Persoana a fost oprită pe sensul de intrare în România și condusă în incinta PTF Petea pentru clarificarea situației.

Din primele verificări s-a stabilit că este vorba despre un cetățean român în vârstă de 21 de ani, din județul Suceava. Tânărul a declarat că dorea să ajungă în Belgia, dar nu s-a prezentat la controlul de frontieră pentru a ieși legal din România întrucât documentul lui de călătorie (cartea de identitate) era expirat. Dar totuși, s-a gândit să încerce să iasă ilegal din țara noastră. Acum este cercetat pentru ieșire din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. România reală Răspunde

    Eu numai nu înțeleg. Ce credea boul că va face cu un act de identitate expirat afară? Nu mai simplu preschimba actul în câteva zile și nu avea dureri de cap? Diasporean sparanghelist cretin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.