Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Curse charter Satu Mare – Antalya de anul viitor. Bilete, la agenţiile de turismul

Curse charter Satu Mare – Antalya. Începând de anul viitor vor fi introduse curse charter din Satu Mare direct către Antalya. Bilete se găsesc deja la agenţiile de turism din judeţ. Directorul Aeroportului Satu Mare, Mihai Pătraşcu, a declarat, astăzi, la evenimentul de promovare a turismului de la Medieşu Aurit, că este vorba despre 15 zboruri care vor fi operate în feicare sâmbătă.

“De când sunt la aeroport mă preocupă ideea unui charter şin-am reuşit să îl aducem deocamdată din foarte multe motive. (…) Am chemat toate agenţiile de turism la o întâlnire şi le-am spus, haideţi să facem ceva ca şi oamenii noştri să plece înspre Antalya sau în altă parte, să nu ia avionul de la Baia Mare, Oradea sau de la Cluj. Adunând ce au pus pe masă agenţiile, cu relaţiile pe care le-am avut cu tour operatorii şi cu companiile aeriene de câţiva ani, am reuşit să le dau nişte date, să se uite puţin diferit la noi şi să spună: Stai, păi cred că ar fi chiar cazul să punem un charter la voi. După două săptămâni s-a şi anunţat primul charter de la Satu Mare. Deja sunt puse în vânazare. De la anul vom avea primul charter regular, vor fi 15 curse de la Satu Mare spre Antalya în ziua de sâmbătă şi deja operatorii au disponibile aceste locuri”, a afirmat Pătraşcu.

3 comentarii

  1. a Răspunde

    “Agentiile de turismul” = ziaristi de magari.

  2. un cunoscător Răspunde

    Fiți cu mare băgare de seamă. Sunt pățit de data trecută când însuși Ștef mai marele atunci peste județ promova Antalya. Asta cred în 2013 a fost. Brusc deodată firma a dat faliment și era să ne lasă acolo. Unii care veniseră puțin mai târziu au dormit pe bănci. Asta cu tot cu banii dați! Vreo 800 de oameni au fost în situația dată. Nici acum nu și-au cerut scuze. Înțeleg că să zicem mersi că ne-au adus acasă! Adică pe-am dat voie să ne ia banii. Aproape 3000€ numai pe bilet de avion. Să nu cumva să ziceți că aia a fost atunci! Că anul ăsta au fost în alte locuri unde erau curse charter directe tot cu scenariul de mai sus. Dați căutare pe goagăl și vă lămuriți. Șmenul e să nu mergeți la sfârșit de august-început de septembrie că atunci e sezonul falimentului intempestiv și “inevitabil”.😱🤮😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.