Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO. Accident grav în Sălaj. Doi tineri (16, 19 ani) au murit pe loc

Accident grav în Sălaj. Doi tineri, de 16 şi 19 ani, au murit azi noapte într-un accident rutier petrecut în localitatea Huseni.
La intervenție s-au deplasat imediat pompierii Gărzii Nușfalău și mai multe echipaje medicale. În eveniment a fost implicat un singur autoturism care a intrat într-un cap de pod în care se aflau patru persoane, iar una dintre ele a rămas încarcerată.
Din nefericire, conducătorul (un tânăr de aproximativ 19 de ani) autoturismului care era încarcerat a fost găsit decedat (a suferit leziuni incompatibile cu viața), iar o altă victimă (un tânăr de aproximativ 16 ani) a fost găsit în stop cardiorespirator. În pofida manevrelor de resuscitare, aceasta nu a răspuns manevrelor și a fost declarată decedată. Celelalte 2 persoane ( fete, de aproximativ 14 ani) au fost transportate la UPU SMURD Zalău.

5 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Au copiat accidentul din Cobadin????? 🤔😱😱😱😲😭😭

  2. Darwin Răspunde

    Vedeți, vedeți? Așa pățiți copiii dacă nu ați fost atenți la ora de biologie când am predat despre selecția naturală????😱😲😭😭😭

  3. H&R Răspunde

    “În eveniment a fost implicat un singur autoturism care a intrat într-un cap de pod în care se aflau patru persoane, iar una dintre ele a rămas încarcerată.”

    Adică în capul de pod se aflau 4 persoane?
    Da’ mai citiți ce scrieți!
    Ordinea cuvintelor într-o propoziție, contează mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.