Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

FOTO. Accident grav pe centura Sătmarului. Mașină răsturnată în șanț

Astăzi, 08.09.2022, la ora 13.58, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un accident rutier (un autoturism răsturnat), în municipiul Satu Mare, pe centură.

La locul intervenției s-a deplasat o autospecială de intervenție cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă, cu medic, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, cu 10 subofițeri.

Forțele de intervenție ajunse la locul accidentului au constatat că o persoană, de sex masculin, este blocată în autoturism. Victima este conștientă.

Sursa: ISU Satu Mare

14 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Era ceva inevitabil!
    Zilnic sunt zmei care confundă drumul cu o pistă de viteză!
    Chiar și în zonele cu limitare de viteză din zona parcărilor și a podului, se circulă cu viteze de peste 100 Km/h, astfel că mie, care circul cu 75-80 Km/h, mi se pare că stau pe loc …
    Nici eu nu sunt de acord cu respectivele limite de viteză, mi se par puse tocmai pentru a fi folosite de pe post de capcană pentru fraieri, configurația drumului fiind proiectată pentru viteze de peste 100 Km/h, DAR totuși, le respect!!

    • doi Răspunde

      ,📵📵📵📵📵

      • doi Răspunde

        Telefon…. Neatenție… nu neapărat viteză… și sunt foarte puțini care nu îl folosesc la volan… nu trebuie sa răspundă nimeni…dar sa ne gândim că putea să fie mai rău… s-au sa ajungem in situația lui…… și scriu de la volan…. mesajul…. și vă scriu sincer sunt intr-o parcare… … și citesc știri satumare

  2. Conclusion Răspunde

    Eu am mai circulat si cu 120 km/h si au trecut pe langa mine altii…

  3. altu fără bmw Răspunde

    La ăsta care se distrează cu mine îi trasnsmis să meargă și să se beșe în gura lui mă-sa. Așa tradițional.🤮🤮😭😭😤 Bou cu diplomă ce ești! De azi nu mai scriu așa că dacă apare ceva semnat așa să știți că e cretinul ăla căzut în cap care se plictisește. Nu că ar fi important oricum dar parcă la comentarii ar trebui scris ceva legat de subiectul artcolului și nu tot felul de mizerii.

  4. Gheorghe Răspunde

    No bine mai ,,altu fără bmw”te supărași pe unul care confunda parcu industrial cu str.vulturului colo unde este drexu.Lasa ca pe aici fiecare face ce vrea ca intr-un sat fără stăpân.Fiecare poate sa-și inventeze o grămadă de nume sau mai mult sa scrie cu numele altuia,fiecare poate sa jignească cum îl taie neuronul.Cred ca acest ,,portal”este o distracție pentru unii asa ca nu are rost sa te enervezi și sa nu mai scrii….oricum nu câștigi nimic că scrii și nu pierzi nimic ca nu scrii…..sa ai o zi buna.Cat despre cel cu căruță răsturnată in sant ce poți spune?….bine ca nu-i șantu mai adânc su plin cu apă!…asa mai are șanse sa scape.

    • Masha Răspunde

      Apoi in judetul asta se traieste foarte bine, contrar statisticilor , nivelul de trai e la maxim, orice masina sub 100 mii de euro e harb, caruta etc. :-)))

    • Gheorghe Răspunde

      O sug la rece pe sub pod pentru un jingling si un covrig

    • altu fără bmw Răspunde

      Gheorghe esti cam prost. Da nu ma mir, am auzit ca te folosea ma-ta sa bata snitele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.