Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Aglomerație la Vama Interioară. Coadă de TIR-uri pe drumul Odoreului

Aglomerație infernală la Vama Interioară, în municipiul Satu Mare. Vama este blocată de zeci de TIR-uri, coada fiind una considerabilă.

Vorbim în principal de TIR-uri cu cereale din Ucraina care duc cereale spre Europa. Coada de camioane se întinde până pe drumul Odoreului, acolo unde o bandă a fost blocată.

Mai mult, în cursul zilei de ieri, coada ajungea până pe drumul Botizului.

2 comentarii

  1. urbanism Răspunde

    Asta se poate “mulțămi” celui care a făcut vama internă chiar în interiorul orașului. Că nu se putea undeva în exterior că nu era teren viran destul disponibili???? Viziune zero!

  2. urbanism Răspunde

    Revin cu o completare. Că de când se știa că se va face varianta de ocolire nu am auzit nici jumătate propoziție cu relocarea vămii. Că nu cred că tiriștii doresc să intre în oraș dacă nu ar fi obligați din cauza poziției vămii. S-ar putea fain frumos prin construirea unei noi vămi cum s-a făcut de exemplu în cazul RAR apoi fiecare ar livra marfa unde trebuie fără complicații și fără astfel de probleme gratuite ca asta. Se poate remedia dar trebuie dorință și voință. Sper să fie niște încurcături grozave acolo că poate se trezesc cei care dormitează. Că nu de alta dar și gara încă nefuncțională visată de primărie e aproape. Vă dați seama ce ar fi dacă ar crește brusc traficul de autocare care aduc călători de prin tot județul în municipiu????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.