Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

VIDEO. Bicicliști de la Turul României au căzut în gropile din județul Satu Mare

Episod neplăcut surprins pe drumurile din județul Satu Mare, în cadrul evenimentului sportiv Turul României. Mai mulți cicliști au căzut după ce au dat de gropi.

Prima etapă a Turului României a debutat astăzi, din centrul municipiului Satu Mare, prestigiosul eveniment punând orașul nostru pe harta internațional al ciclismului. Cu toate acestea, nu după mulți kilometri de la start, un episod neplăcut s-a produs pe drumurile din județ: mai mulți sportivi au căzut de pe biciclete după ce au intrat în gropile din asfalt.

Totul s-a petrecut în zona localității Petin din județul Satu Mare. Cicliștii au dat de o porțiune plină cu gropi, iar unii dintre ei au căzut de pe biciclete și s-au lovit de asfalt.

Reamintim că Turul României este transmis în 50 de țări și ajunge la o audiență de peste 100 de milioane de oameni!

 


CITEȘTE ȘI:

32 comentarii

  1. Pop Răspunde

    Era de așteptat asemenea evenimente,felicitări lui Kereskeny + Tare Beton,ne faceți de rușine in continuare

    • Montipiton Răspunde

      Fraiere, Petin apartine de Consiliul Judetean si nu de primaria Satu Mare.
      Vezi ca la ora 6 vine ciurda, nu uita, lasa poarta deschisa.

      • Lili Răspunde

        Cine conduce CJ-ul?

        • comentator Răspunde

          Nu Kereskenyi ca judetul nu e masa lui si nu e contractul lui Tarr. Mai bine informeaza-te ca te faci de kaka. Nu toate organizatiile sau structurile functioneaza ca PSD.

    • c-block Răspunde

      @Pop. Hei dacă ai știi cine e pe lucrare nu ai mai comenta! Vezi că poți încasa o bulină neagră de la șefu!

    • marin Răspunde

      Ii “adori” pe unguri si pe rusi, vad. 🙂

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Ungurii sunt de vină! Și dacă nu sunt tot spunem că ei sunt de vină! Românii nu au nici o vină în toate astea!
    Și pentru Blue Air ungurii sunt de vină. Faptul că firma nu plătește taxele și impozitele ca orice altă firmă decentă din țară tot vina ungurilor este!

    • Xpert86 Răspunde

      Pataki nu are de facut vreun comentariu si primarul Bontea din Paulesti???!Probabil nu ca nu stiu sa mearga cu bicicleta si se abtin de la comentarii!!

  3. Fasz Răspunde

    La Petin chiar nu sunt gropi, drumul a fost modernizat!

  4. John Doe Răspunde

    Nu au primit informarea sa isi pregateasca bicicletele off-road?

  5. Cocojambo Răspunde

    Trebuia să organizeze mai bine o cursă cu ATV!

    • Chupacabra Răspunde

      La ATV-uri și gipuri nu mai era nevoie de concurenti internaționali. Avem noi zmei autohtoni cu grămada.

      • Cocojambo Răspunde

        Iar pentru oșeni aveam separat categoria open, nu????

      • Zilahi Árpád Răspunde

        În fiecare ani se frezează asfaltul lasă așa zile întregi sau chiar și săptămâni.Nu est firmă care face o lucrare de calitate să nu freze în fiecare ani????Cine este responsabil????

  6. misi Răspunde

    O sa ma distrez cand iarna inghetati de frig din cauza ungurilor, scuze rusilor. Nu conteaza, romanii nu-s de vina 🙂

  7. ... Răspunde

    Am văzut pe VOYO săptămâna trecută.

  8. Titi Făptașu Răspunde

    Acolo era indicator cu limita de viteza de 10 km/h iar bicicletele nu erau echipate cu anvelope corespunzatoare !!Dar mai exact, pe acea distanta de cativa kilometri sportivii trebuiau sa mearga pe langa biciclete !!

  9. Altu Răspunde

    Bine că dă și la Eurosport, să ne facem de râs în toată lumea. Să vadă lumea întreagă ,cum e o țară condusă de elită. Că așa o zis ministrul muncii, că bugetarii merită salarii mari, că au pregătire înaltă. Vă dați seama cum arata țara, dacă eram conduși de proștii din privat .

  10. Cris Răspunde

    Am fost si luni la prezentarea echipelor din Turul Romaniei si marti la contratimpul individual. Domnilor politicieni, administratori ai orasului, consilieri, etc. ati reabilitat si modernizat platoul din centru. Foarte frumos. Treceti insa prin parcul din Piata Libertatii . Aleile au acelasi pavaj se acum 40 de ani in care iti rupi picioarele. Bancile arata ca dupa razboi. Cand urci cele cateva trepte trebuie mare atentie ca altfel poti ajunge la ortopedie. Chiar nimeni nu vede mizeria si degradarea de acolo ? Chiar nu se gasesc bani pentru cativa zeci de metri de pavaj si niste banci pe care sa nu-ti fie scarba sa te asezi ? ESTE CENTRUL ORASULUI . Sa vorbim si despre gara ? Poate cineva sa spuna cand s-au reparat, reabilitat, asfaltat ultima data peroanele ? Este una din portile de intrare in oras . De ce nu vedeti aceste lucruri ? Sau poate le vedeti dar nu aveti interes sa le rezolvati ( intrebare retorica ) ?

  11. Lili Răspunde

    Centrul vechi asteptam sa imtre in reabilitare.
    Sper sa nu fie tot gri cenusiu ca si centrul nou din pacate.

  12. R. Heydrich Răspunde

    Stirea respectiva defapt e si un sondaj pentru evaluarea prostiei din tara. Va da-ti seama, majoritatea populatiei nu poate face diferenta intre Consiliu judetean sau Primarie. Mereu vor vota cu curul.
    Parca la turul Frantei, Spaniei, Italiei nu s-a cazut niciodata. Aceste tari sunt cu 50 ani in fata noastra.
    Sa nu mai vorbim despre faptul ca primarul din Sm ii de vina si pentru gropile din Petin.

  13. Altu Răspunde

    @Heydrich,dar când aceași “proști” spun că ne-a făcut Gabor centură,devin deștepți,nu? Că doar îl laudă pe al vostru.

    • comentator Răspunde

      Cam tot așa cum a făcut mallul. De toată jena. Dar asta totuși nu e vina primarului, e vina lui Pataki et company. Nu pot să înțeleg cum poți să organizezi așa ceva când știi că floasterul de acolo e praf și pulbere și bițele astea zboară de la cea mai mică denivelare pentru că sunt foarte ușoare și cu anvelope foarte înguste, speciale. Așa ne-am făcut maro în transmisiune în direct. Noi știam cât de maro suntem dar acum s-a convins tot mapamondul de ăsta. Felicitări! Sunt sigur că asta a fost prima și singura dată când Satu Mare a organizat așa ceva.😱😱😱🤮🤮🤮😭😭😭

  14. Chupacabra Răspunde

    Se tot carpeste de peste 20 de ani drumul acela, și tot la gropi se ajunge. Singura soluție e sa fie aruncat în aer și apoi refăcut de la fundament.

    • altu fără bmw Răspunde

      @Chupacabra. Degeaba se cârpește că nu are fundația cum ar trebui. Plus traficul greu mai ales camioanele cu balast și TIR-urile din MM care circulă în veselie și cu viteză. Normal că nu rezistă drumul.

  15. abc Răspunde

    După chestia asta cine se face vinovat de toată treaba cu nerepararea la timp a drumului ar trebui să demisioneze singur, fără să i se ceară. Asta ca și un act de minim bun simț. De ce? Pentru că ne-a făcut de toată groaza în transmisiune directă tot județul! De aia! Treaba asta nu se va uita repede, fiți siguri de asta! Aștept ce va face Pataki, mingea acum e în terenul lui. Nu de scuze avem nevoie sau de ăăăă-uri.

  16. Chupacabra Răspunde

    S-a mai dovedit încă odată că Satu Mare este Vasluiul Transilvaniei !

  17. Mișu Mare Răspunde

    Salutare. Fac parte din stafful turului României. Organizăm și turul ciclist al Sibiului de 12 ani și suntem la a patra ediție a turului ciclist al României În Satu-Mare….prima dată în care nimeni din echipa nu a fost înjurat,scuipat și nu ne-am certat cu nimeni… Va mulțumim frumos pentru primirea dumneavoastră și așteptăm cu nerăbdare și altă ediție în Satu-Mare

    • marin Răspunde

      Pai nu cred ca se mai tine dupa toate astea vreodata in judetul Satul Mare ( nu se autosesizeaza nimeni ca Satmar e numele real? ??????????????????????????

    • Gogu Răspunde

      Daca faci parte din stff-ul “turului” Romaniei,de ce n-ati inspectat traseul inainte de start ,pentru ca sigur acest traseu nu a fost ales cu o saptamana inainte de start ??!!Fiind vorba de o competitie internationala,de ce ati lasat sa se dea startul in conditiile in care ati pus in pericol viata sportivilor ??Iar daca voi organizatorii ati semanalat aspectele,insa nu s-au luat la timp masuri,autoritatile judetene pot fi acuzate de SABOTAJ si ABUZ !!

  18. marin Răspunde

    Ii “adori” pe unguri si pe rusi, vad. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.