Ultima actualizare: azi, 21:05
Locale

FOTO. Comuna din județ care va avea un cabinet stomatologic modern

Prefectul Radu Roca împreună cu Cosmin Rațiu, președintele Colegiului Medicilor Stomatologi Satu Mare au efectuat astăzi, 22 septembrie 2022, o vizită în comuna Homoroade.

,,Am venit la inițiativa primarului comunei Homoroade, Simion Ardelean pentru a găsi împreună cu domnul doctor Cosmin Rațiu o soluție de a pune bazele unui cabinet stomatologic”, a spus prefect Radu Roca.

,,Mă bucur să văd că există interes în mediul rural pentru deschiderea de cabinete stomatologice. Îi mulțumesc domnului primar Simion Ardelean pentru invitație și-l felicit pentru condițiile deosebite care există în noua clădire a dispensarului medical. Am identificat spațiul adecvat pentru cabinetul stomatologic și urmează să facem pași pentru dotarea lui și pentru a aduce un medic aici la Homoroade”, a spus și dr. Cosmin Rațiu, președintele Colegiului Medicilor Stomatologi Satu Mare.

Simion Ardelean, primar comuna Homoroade: ,,Odată cu modernizarea drumului în zona noastră cred că e de datoria primăriei să creeze toate condițiile locuitorilor. Ar fi peste 2500 de persoane în zonă ce ar beneficia de servicii medicale de calitate. Avem un medic de familie dedicat, pe domnul Makkai Elod, care e alături de cetățenii comunei de peste 30 de ani iar acum odată cu finalizarea lucrărilor la dispensar vrem să deschidem și un cabinet stomatologic iar pe viitor chiar și un centru de permanență”.

4 comentarii

 1. bruce lee Răspunde

  acum este psd-ist ?

 2. Adi Răspunde

  Primarul este de la piscină.

 3. Norik Răspunde

  ȘI CU NIȘTE PRETURI EXORBITANTE….. APROPO LA CHIȘINĂU ESTE O CLINICĂ PRIVATĂ CU MEDICI ITALIENI CARE ÎȚI FAC DANTURA DE LA A LA Z CU DOAR 500 DE EURO!!!!

 4. Mircea Răspunde

  Așa este și eu an fost la acea clinică cu italieni , am fost cu bunica , toți dinți au fost scozi și are acum proteză de la A la Z cu 500 de euro .
  Foarte buni doctori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.