Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

FOTO. Grupare de cămătari din Satu Mare, destructurată. Trei persoane reținute

În cursul zilei de ieri, 28 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au efectuat 17 percheziții domiciliare într-un dosar de camătă și au pus în aplicare 32 de mandate de aducere

Astfel, 32 de persoane au fost conduse la sediul Poliției în vederea audierii, pentru documentarea activității ilegale a unei grupări infracționale și destructurarea acesteia.

În urma cercetărilor efectuate trei bărbați, de 44, 32, respectiv 59 de ani, toți din Satu Mare, au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri și camătă.

Aceștia au fost depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, urmând a fi prezentați instanței cu propunere legală.

Sursa: IPJ Satu Mare


CITEȘTE ȘI:

6 comentarii

  1. Thlhe Răspunde

    Politia sa faca perchezitii si in zonacartierului solidaritatii pt ca acolo sunt rromi care conduc masini mercedes de 100.000 de euro si au casa cu etaj , nu au lucrat o zi in viata lor ex mercedes jeep cu nr de inmatriculare ART

  2. HH Răspunde

    Acolo doar un singur om ar putea face perchezitii si ordine, unu cu musteata sub nas, mereu in uniforma militara si cu freza usor pieptanat spre stanga.

  3. Lili Răspunde

    Da Fiscul nu are nicio treaba?

    • H&R Răspunde

      @Lili, Fiscul nu are treaba acolo. Ei au numai cu bătrânii care vând pătrunjel. Dacă vând și legături de ridichi sau morcovi, atunci și mai grav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.