Ultima actualizare: azi, 13:16

Locale

FOTO. Începe extinderea Unității de Primire Urgențe. Consiliul Județean arată machetele

Încep lucrările de modernizare, extindere și dotare a Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, anunță Consiliul Județean Satu Mare. Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, a semnat astăzi contractul de execuție cu reprezentantul firmei F HAUS SRL.

La încheierea acestor lucrări vom oferi pacienților și personalului medical spații generoase și moderne pentru diagnosticare și tratament, circuite medicale funcționale și aparatură de diagnosticare modernă.

,,Consider că este foarte important ca pacienții sătmăreni care apelează la servicii medicale de urgență să fie tratați în condiții corespunzătoare. Prin acest proiect vom revigora medicina de urgență, astfel încât prin noile dotări puse la dispoziția cadrelor medicale să contribuim în mod direct la salvarea a numeroase vieți omenești”, a afirmat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.

Durata de execuție este de 9 luni, iar valoarea lucrărilor este de 7.625.052 de lei, fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Mai multe detalii: https://bit.ly/3BZ6ibh.

3 comentarii

  1. Djoni 😉😉😉 Răspunde

    HAIDEȚI, săriți și mușcați! E un nou proiect dus la bun sfârșit de către unguru’. NUUUU vrem, punem bețe în roată numai să nu fie meritul lui! Nu contează că e în folosul nostru dar pute a miros ungur!
    Mi-e scârbă de oarșul ăsta cu cetățeni și conducători cu două fețe!

  2. Profu Răspunde

    Consiliul Județean poate să ofere raiul pe pământ la Spitalul Județean,că medicii și asistentele tot șpăgari rămân.
    Să te ferească Dumnezeu să ajungi bolnav,că ei te tratează mai rău ca pe animale,vorbesc foarte urat ,parcă ai fi sclavul lor.
    Apropo. Ce mai face doctorul ăla gras de la U.P.U.,care se comporta cu bolnavi,parcă ar fi pe moșia lui taică-său?

  3. Pop stefan Răspunde

    Djoni daca ti scirba de orasul asta mutate in Debrecen si hai inapoi cind te vom chema noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.