Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO/VIDEO. Prea multe accidente. Autoritățile din Odoreu au montat limitatoare de viteză

După nenumăratele accidente ce au avut loc pe raza comunei, autoritățile din Odoreu au început să monteze limitatoare de viteză. ”Vor descuraja excesul de viteză”, spun autoritățile.

,,În urma numeroaselor accidente rutiere petrecute pe drumul național care traversează comuna Odoreu si în urma adreselor depuse de către cetățenii comunei afectați de aceste accidente, pentru evitarea unor viitoare neplăceri cauzate de către șoferi si nu numai, Consiliul Local Odoreu a aprobat instalarea unor limitatoare de viteza pentru a proteja pietonii si participanții la trafic. Aceste limitatoare vor descuraja excesul de viteza si sperăm că vor limita numărul evenimentelor rutiere”, spun reprezentanții Primăriei Odoreu.

6 comentarii

  1. Ha Răspunde

    Camionul n-avea greturi. Ala putea spulbera orice. 🙁

  2. Vas Răspunde

    Dacă ar dure prostia….
    Bă prostalăi de consilieri, voi credeți că numai pe ulița voastră sunt accidente?
    În toată țara și în lumea-n treagă se întâmplă accidente, dar hotărârea de a limita viteza nu trebuie să fie luată de niște nepricepuți.
    Va-ți gândit (sau poate vă doare), că limitarea vitezei este în detrimentul majorității celor care circulă legal.
    Traficul este destul de mare și inevitabil se vor forma coloane, să nu vorbim de disconfortul celor care locuiesc în zonă,care nu vor putea dormi noaptea din cauza zgomotului,si nu în ultimul rând timpul pierdut și consumul de combustibil.
    Am aștepta zeci de ani să avem drumuri ca afară, am primit fonduri pentru asta, iar acuma românul pune limitatorul. Noi nu știm face nimic suntem niște cârpaci, dar la prostie suntem campioni. Nici în Schengen nu ne lasă. Oare de ce?

  3. Kuka Răspunde

    Bine că se montează limitatoarele!
    Cei 5-10% dintre șoferi care ar respecta limita normală de viteză sunt șicanați de către vitezomani prin conducere agresivă, flashuri și alte asemenea ilegalități greu de demonstrat în instanță fără o probă video (care este legală!, indiferent ce spun unii așa-ziși ziariști!)!!
    Circul destul de des în zonă, de nenumărate ori eram depășit pe linia continuă tocmai când opream să dau prioritate “pietonilor aflați în trecerea drumului pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător”, și, culmea, tot cel care a efectuat depășirea era cel nemulțumit de gestul meu perfect legal!!

  4. Amati Răspunde

    Dar ce sa montat intre Amati si Satu Mare , la cimitir?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.