Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

FOTOGALERIE. Pompieri profesioniști avansați în grad înainte de termen

Pompieri profesioniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare au avansați în grad înainte de termen. Evenimentul a avut loc astăzi, marți, 13 septembrie, la sediul ISU Satu Mare.

Cu ocazia Zilei Pompierilor, au fost avansați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, mai mulți ofițeri și  subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “ Someș” al județului Satu Mare. Printre cei avansați în grad înainte de termen se numără salvator de onoare plutonier adjutant Pakurar Lucian, respectiv pompier de onoare plutonier adjutant Mureșan Marius.

Cadrele militare au primit cu emoție noile grade, reprezentând o recunoaștere a profesionalismului și a implicării de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor încredințate.

6 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Ca o simpla paranteza, durduliu ala ce si pazeste steagu si ii si tras sa-i puna tabla pe umeri nu poarta tocu regulamentar de Carpati. Si e penibil sa te dai rambo, cu holstere de musama. Oricum e un mare pas inainte fata de fostii sef si ajuncti care mereau in camasa descheiata la gat si transpirati de tot sa-si avanseze subordonatii.

  2. NULITĂȚI Răspunde

    CACATZI…🖕💩..Eroi pulii..🖕..salvează pisici din copac..🤮..se pensioneaza la 50 de ani cu pensie de 4000 de lei..🤑..stau toată ziua în unitatea..freacă menta..☠..și mi-e mi-au luat cu proces verbal 10.000 de lei..că au stins un incendiu izbucnit la vecin..🤦‍♂️..viermi

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Eram sarcastic 😄. Da oricum, recunoaste ca macar la imagine stau mai bine. Fata de grasunii aia de le erau sefi inainte. Pe aia nici militzia nu ii vroia, de sef de post prin tara codrului

  3. Comandant Răspunde

    Comandantul actual este the best din toate timpurile de pana acum. Un Om cu foarte mult bun simt. Să trăiasca Dl General 😉

  4. Vasile Răspunde

    Roca mai bine le-ai da de lucru,și nu-ți mai face imagine pe banii noștri.

  5. Driver X Răspunde

    Actuala conducere e foarte ok. Ii cunosc pe cei trei. Sunt oameni seriosi, cu bun simt. Fosta conducere, dima burtosul si ulici falcosul erau niste aroganti, nesimtiti. Bine ca au plecat in pensie cu pensie babana amandoi. Dupa cat au lucrat… nu meritau nici 10 lei. Sa le fie rusine. Cei care ii critica pe pompieri… sa le fie rusine!!!! Nesimtiti! Doamne feri sa aiba nevoie vreodata de ei. Doar atunci vor constientiza cat de importanta e munca lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.