Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Îndrăznește să crezi în visul tău! Asociația Centrul de Inovare și Excelență oferă consultanță gratuită pentru antreprenori și viitori oameni de afaceri

Asociația Centrul de Inovare și Excelență oferă consultanță gratuită pentru antreprenorii care își doresc să își perfecționeze cunoștințele în domeniul antreprenoriatului, dar și pentru viitorii oameni de afaceri care își doresc să își deschidă afacerea mult visată.

Consultanță gratuită în domeniul antreprenorial persoanelor care vor să își deschidă o afacere

Consultanța acordată de Asociația Centrul de Inovare și Excelență presupune atât consiliere în privința accesării de fonduri nerambursabile – europene sau naționale, dar și activități de formare continuă și de învățare a antreprenorilor și angajaților în acord cu cerințele actuale de pe piața muncii.

Ne-am propus să găsim soluții viabile atât pentru cei care au o idee de afacere dar au nevoie de ajutor pentru a o pune în practică, dar și pentru oamenii de business care au deja o întreprindere dar nu sunt mulțumiți de evoluția ei și au nevoie de o echipă de specialiști care să îi îndrume. În plus, oferim consultanță gratuită în vederea identificării liniilor de finanțare din fonduri nerambursabile potrivite fiecărei afaceri, dar și pentru evaluarea investiției inițiale și a necesarului de echipamente tehnologice, auto, mobilier, birotică, IT, software, etc.”, a declarat Crina Dunca, președintele Asociației Centrul de Inovare și Excelență.

Anul 2022, promițător pentru accesarea fondurilor nerambursabile

Anul 2022 se arată unul promițător pentru oamenii de afaceri care doresc să acceseze fonduri europene sau guvernamentale. Firmele private din România – inclusiv start-up-urile – pot accesa în acest an mai multe programe și linii de finanțare, investițiile care vor avea prioritate sunt cele ”verzi”, inovarea, digitalizarea companiilor, transferul tehnologic, sectoarele de producție și IT,  competitivitatea, fiind eligibile aproape toate domeniile productive şi de prestări servicii. Centrul de Inovare și Excelență încurajează atât antreprenorii cât și pe cei care visează să pună bazele unei afaceri să rămână informați și să aplice pentru obținerea de fonduri nerambursabile.

Programul național de digitalizare a IMM-urilor, Start Up Nation, Start Up Nation Diaspora,  Femeia Antreprenor, Programele Microindustrializare și Servicii & Comerț, Programul Operațional Competitivitate 4.1.1. – sunt doar câteva exemple de programe de finanțare disponibile anul acesta pentru cei care doresc să își dezvolte afacerea cu ajutorul finanțărilor nerambursabile. Încurajăm antreprenorii să fie deschiși și să profite de aceste oportunități, asigurându-i totodată că le stăm la dispoziție cu servicii gratuite de consultanță”, a mai adăugat Crina Dunca, reprezentantul asociației.

Centrul de Inovare și Excelență , o organizație non-profit în sprijinul antreprenorilor

Înființată în anul 2020, Asociația Centrul de Inovare și Excelență are ca scop principal susținerea activităților de formare continuă și de învățare a antreprenorilor și a angajaților în acord cu cerințele actuale de pe piața muncii.

Centrul de Inovare și Excelență sprijină implicarea societății civile în domeniul dezvoltării durabile, oferă servicii de promovare şi susţinere a iniţiativelor comune de soluţionare a problemelor la nivel teritorial şi sectorial în domeniul dezvoltării economice durabile, al ocupării şi al incluziunii sociale (cum ar fi: dezbateri publice, sondaje de opinie, campanii de conştientizare, publicaţii, studii de impact şi de fezabilitate, organizarea de evenimente etc.). Totodată, asociația organizează seminarii şi conferinţe privind piaţa muncii  şi ocuparea,  campanii  de conştientizare, dezbateri publice pentru stimularea rolului dialogului social şi a parteneriatelor la nivel local şi regional pentru susţinerea  iniţiativelor pentru  dezvoltarea  responsabilităţii  civice  şi  facilitarea  accesului  la  informaţiile de interes public.

Contactează Asociația Centrul de Inovare și Excelență la numărul de telefon: 0740-119.843 – Crina Dunca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.