Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Motorină în loc de benzină la pompă, în județul vecin. Mai multe mașini s-au defectat

Mai mulţi cetăţeni din judeţul Maramureş au depus reclamaţii la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului (OPC) după ce, la una dintre staţiile Petrom din municipiul Baia Mare, deşi au vrut să alimenteze cu benzină, în autoturisme a ajuns motorină, informează Digi24.

Oamenii susţin că au alimentat la pompele de benzină, iar autoturismele s-au defectat. Comisarul şef al OPC Maramureş, Dacian Manoliu, a declarat, miercuri, că s-au primit numeroase sesizări în acest caz, iar în cauză a fost demarat un control la benzinăria respectivă din municipiul Baia Mare.

„Petrom îi aşteaptă pe toţi cei care au alimentat la staţia amintită să vină pentru a fi despăgubiţi. Oamenii trebuie să aibă asupra lor bonurile fiscale, facturi de la service-uri dacă este cazul”, au precizat reprezentanţii OPC Maramureş, potrivit Agerpres.

Între timp, inspectorii OPC Maramureş au sigilat pompele de benzină din care s-a făcut alimentarea cu motorină. Printre cei afectaţi se află şi Poliţia Municipală Baia Mare, câteva posturi de poliţie rurală şi Clubul Minaur Baia Mare.

Sursa: Digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.