Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

O fostă poștăriță din județul Satu Mare are nevoie urgentă de sânge! APEL către donatori!

O poștăriță care a activat timp de 36 de ani în Carei, Maria Aprodu, are nevoie urgentă de sânge pentru a putea fi supusă unei intervenții chirugicale, informează opiniedecarei.com.

Femeia, grav bolnavă, este internată în prezent la Spitalul Județean Satu Mare. Foștii săi colegi de la Oficiul Poștal Carei îi roagă pe toți care pot să o ajute pe Maria Aprodu să doneze sânge, indiferent de grupa sanguină, la Centrul de Transfuzie Sanguină din municipiul Satu Mare, situat pe strada Ravensburg nr. 4, telefon: 0361 881 202.

Donatorii sunt rugați să specifice numele Mariei Aprodu ca persoana pentru care donează sânge. Dacă nu puteți dona sânge, o puteați ajuta pe Maria Aprodu cu o distribuire a acestui anunț umanitar.

Sursa: opiniedecarei.com

4 comentarii

  1. limba romana Răspunde

    Ce inseamna : ” postarita” ??? responsabil cu posturi ? cine scrie aceste mizerii ? sper macar sa fie un roman , vorbitor de limba maghiara .

  2. Iștvan Răspunde

    Nu ați specificat în articol ca pentru limba română pe ce tastă trebuie apăsat. Asta ca să înțeleagă tot omul de rând ce ați vrut să transmiteți. Că voi pricepeți asta doar pot să sper.😱😱😱😭😨
    Cel care ai scris articolul cât ai avut la generală la limba română????

  3. Nae Răspunde

    https://www.dex.ro/

    POȘTĂRÍȚĂ, poștărițe, s. f. Funcționară la un oficiu poștal; femeie care îndeplinește funcția de factor poștal. – Poștar + suf. -iță.
    Sursa: Dicționarul explicativ al limbii române, ediția a II-a | Permalink

    POȘTĂRÍȚĂ ~e f. 1) Lucrătoare a poștei care duce corespondența și publicațiile periodice destinatarilor; factor poștal. 2) Soție a poștarului. /poștar + suf. ~iță
    Sursa: Noul dicționar explicativ al limbii române | Permalink

  4. Vlad Tepes Răspunde

    Avind in vedere ca functia este aceea de “postas” nu “postar” , logic ca si la feminin functia e
    “postasita” nu ” postarita”.
    Acuma cu traducerile automate facute de google din te miri ce dictionare straine, ma lasa rece orice astfel de dictionar !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.