Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Scandal la o terasă. Sătmăreni bătuți, urmăriți și jefuiți pentru că ”s-au uitat urât”

Scandal pe terasa unui bar din județul Satu Mare. Doi bărbați ce stăteau pe terasa barului au fost luați la bătaie, iar mai apoi urmăriți pe stradă și jefuiți de mai mulți indivizi. Tot scandalul a pornit pentru că indivizilor li s-a părut că cei doi bărbați se uitau urât la ei.

Persoanele vătămate se aflau pe terasa unui bar din localitatea Turulung, unde, la un moment dat, și-au făcut apariția patru indivizi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Între persoanele vătămate şi inculpaţi a existat un schimb de replici, context în care inculpaţii au început să le aplice lovituri persoanelor vătămate. În timpul altercaţiei, persoanele vătămate au intrat în bar, pentru a se refugia, însă au fost urmate de către cei patru inculpaţi, care au continuat să le aplice acestora lovituri. La un moment dat, persoanele vătămate au reuşit să iasă din bar şi au luat-o la fugă, în direcţia centrului localităţii Turulung, respectiv în direcţia localităţii Halmeu.

Una dintre cele două persoane vătămate a fost ajunsă din urmă de unul dintre inculpați, care i-a aplicat lovituri în zona coastelor, a feţei, în ceafă şi în zona picioarelor. Mai mult, victima a fost deposedată de un telefon mobil și de suma de 388 lei.

Fiind audiată în cursul urmăririi penale, una dintre persoanele vătămate a arătat faptul că, ”în data de 11.09.2019, în jurul orei 19:00, se afla la barul situat la ieşirea din localitatea Turulung spre localitatea Halmeu, împreună cu o altă persoană. La un moment dat au venit trei persoane de sex masculin, iar două dintre aceste persoane i-au reproşat persoanei vătămate că s-ar fi uitat urât la ele”.

Evenimentul s-a produs în urmă cu trei ani, însă sentința a venit anul acesta: Doi dintre indivizi au fost condamnați la patru, respectiv șase luni de închisoare. Agresorii sunt, de asemenea, obligați să achite daune morale în valoare totală de cinci mii de euro.

Un comentariu

  1. Sâcă Răspunde

    No, tot a fo’ bună la ceva pandemia! Că pe vreme de pandemie ucigașă terasă trebuia închisă și nu era scandal la baruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.