Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Țara Sfântă, mai aproape de Satu Mare. Zbor charter de pe Aeroportul Satu Mare spre Tel Aviv

Azi, 21 septembrie 2022, Aeroportul Satu Mare înregistrează încă o premieră: un zbor charter de Tel Aviv (cursă privată). Cei 177 de pasageri, pelerini din Satu Mare, Maramureș și Sălaj vor avea parte de un zbor direct la Tel Aviv, urmând ca pe durata celor 7 zile să viziteze Țara Sfântă și locuri încărcate de istorie.

,,Le mulțumim partenerilor noștri, credincioșilor care participă la acest program, Asociației Pelerin în Maramureș și companiei HiSky care au făcut posibilă această cursă”, spun reprezentanții Aeroportului Satu Mare.

 

15 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Felicitări Adrian Cozma!

  2. Bogdan Dumitraș Răspunde

    Du-te dracului de supozitor!

  3. Vivianne Răspunde

    Felicitari!

  4. Zionist Răspunde

    Tara sfanta? Va referiti la teritoriul palestinian ocupar prin genocid?

    • @Zionist Răspunde

      Sau acel teritoriu evreu care a fost ocupat de filistini (palestinieni) după ce evreii au fost deportați cu forța?

      • Arab Răspunde

        Tu esti ca si ungurii aia care au carti de istorie scrise de dinainte sa migreze din mongolia. Iti iei informatiile din biblie ma gandesc? Acolo au fost de sute de ani palestinieni. Singurul care a fost deportat cu forta e ultimul neuron ce ti-a ramas in creier, si tocmai l-ai expulzat cu comentariul de mai sus. Imi este clar, esti genul de om care crede ce ii promit politicienii in campaniile electorale, mituit cu un litru de ulei si o punga de faina.

        • @Arab Răspunde

          Prima data î.e.n. când babilonienii au deportat pe evrei nici pușcare de bășină de filisteu nu era. Se recomandă să-ți cauți singurul neuron, știi tu aia lipsă. Bou cu diplomă de prost!

  5. bla Răspunde

    Pentru cei care nu știu a citi dar cad pe spate de la știre, asta din ce înțeleg eu o singură cursă charter nu ceav regulat. Deci atunci?? Mă gândesc la un aeroport mai răsărit unde sunt să zicem 100 de astfel de curse pe zi ăia ce fac????

  6. Vasile Răspunde

    Toti tembelii pastanci mai sus nu stiu ce vorbesc.! A-ti fost vreodata la Ieruslim ?A-ti facut un perelinaj in Tara Sfanta ?Daca nu mai bine abtinetiva si nu comentati dupa mintea voastra ingusta!

    • Sâcă Răspunde

      @Vasile. Se poate să încerci să scrii corect? Că ți-aș recomanda și ție să te abții de la comentarii atunci! Asta până absolvi cele patru clase elementare măcar.

      • Sâcă real Răspunde

        @ Nu-ți ajung literele din alfabet prietene, să-ți pun eu nume ….

        • Sâcă Răspunde

          Tu vorbești? Cel care-i campion la nickuri folosite și la cele furate??? Cum să te numesc puiucule? Plictisitule? Să-ți povestesc de câte ori mai luxat și ai folosit nickul meu? Se pare că acum am intuit bine că de fapt tu ești.

  7. cetatean Răspunde

    Ne apropiem de tot ce e mai primitiv:matanii,inchinaciuni,mersul in patru labe etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.