Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

VIDEO. Accidentul din centrul Clujului, surprins LIVE. Motorul a zburat din maşină!

Accidentul din centrul Clujului a fost surprins de o cameră de surpaveghere din oraş. În imagini se vede cum autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani se izbeşte cu viteză ce un stâlp, iar motorul ia foc şi zboară la zeci de metri.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani.”, a transmis ISU Cluj.

Urmează ca Poliția să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut totul.

Se pare că tânărul ar fi petrecut noaptea într-o sală de jocuri de noroc, ar fi pierdut o sumă de bani și a plecat nervos. El a absolti factultatea de Drept.

16 comentarii

  1. Conclusion Răspunde

    In alta tara poate mai avea o sansa https://youtu.be/ZDev6Mo4_lY?t=118 , banuiesc ce comentarii urmeaza, dar cu totii mai facem greseli.

  2. Xxxx Răspunde

    In sfarsit cerul face dreptate, a plecat idiotul acolo unde ii este locul !!!
    Sugi **** tinere in nenorocita groapa pe care o meriti …

  3. @Conclusion Răspunde

    @Ciuciu carele estem @X. Eu nu am timp să te lămuresc. Indiferent în ce ești la 180 la oră nu ești în siguranță. Asta mai ales că vehiculul are niște dimensiuni iar stâlpul prin definiție dacă îi stă în cale toată energia se canalizează pe acea secțiune mică cât este stâlpul, adică contactul direct dintre cele două corpuri. Nu e vina mea că la mecanică ai chiulit. Așa că mai bine las-o moale și du-te și te joacă-n nisip.
    PS. Încă un exemplu. Dacă ai ocazia să faci schi pe apă vei constata că simți de parcă ai călca pe beton chit că ești pe apă. De aceea nu se face distracția aia desculț. Că rămâi fără talpă. Și asta tot numai din cauza vitezei. This is the end of discution.

    • X Răspunde

      Tu esti sarit de pe fix daca crezi ca un cacat de stalp o sa faca ceva la un tanc.

      • @Conclusion Răspunde

        În concluzie nu ai decât să încerci să intri cu 180 la oră într-un stâlp. Spor și la multe succesuri.
        This is the end of discution.

        • X Răspunde

          Ba tu esti batut in cap ? Ce crezi ca face un cacat de stalp cand un tank de nu stiu cate tone da in el la 180 la ora ( daca ar fi posibil sa atinga viteza aia ) Trece prin stalp ca prin branza. Tu crezi ca stalpu ala e munte ? Tancu rezista la explozii . Sigur un cacat de stalp, care-i scos din beton de o mizerie de masina de 1,8 tone o sa sparga un tank de zeci de tone rezistent la explozii. Tu esti repetent la fizica si viata.

          • Ciuciu

            @X
            Lasa, nu are rost. Omu nu intelege care e diferența intre o masina si un tanc. El crede ca si tancul e facut din tabla de 0.8 mm.

          • @Conclusion

            Repet. This is the end of discution. Scriu a treia oară. Ce nu pricepeți?

          • X

            Vezi ca te-ai murdarit la gura cu engleza

  4. comentator Răspunde

    Din alte surse aflu că tânărul era absolvent al facultății de drept și în seara de dinainte după ce s-a omenit la restaurant a pierdut o sumă foarte mare la păcănele. Drept urmare s-a enervat și a plecat în trombă de acolo cu bineînțeles BMW-ul lui. Că altfel nu se putea.
    Întrebări ar fi două.
    1. Ce e cu ăștia cu BMW?
    2. Mai promovați stimată redacție păcănelele că uite unde duce?
    O viață irosită pe degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.