Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

VIDEO. Mircea Govor: De șase ani aștept să avem un viceprimar. E o zi minunată pentru PSD

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare, Mircea Govor, a declarat, astăzi, miercuri, 7 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul partidului, că numirea în funcția de viceprimar a Cristinei Ilieș reprezintă un pas foarte important pentru PSD. ,,În momentul în care am preluat din nou conducerea partidului eram sigur că ziua asta va veni cât se poate de repede”, a spus Govor.

,,Au trecut șase ani. De atunci m-a frământat gândul ăsta că PSD a fost scos și de la Consiliul Județean și de la Primăria municipiului Satu Mare. Chiar dacă am făcut politică la nivel de simplu membru, nu puteam să accept ideea că noi nu existăm în conducerea Consiliului Județean și a Primăriei Satu Mare. (…) Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns această zi minunată în care PSD, de azi înainte, va avea un viceprimar. Este o funcție politică foarte importantă, să ajungi viceprimar într-un oraș ca Satu Mare este o onoare și o mare, mare responsabilitate”, a declarat Mircea Govor.

Președintele PSD Satu Mare a mai spus, în cadrul conferinței de presă, că următorul obiectiv al partidului pe care îl conduce este pregătirea pentru alegerile din 2024. ,,Mai avem doi ani până la alegerile locale, iar până atunci ne pregătim și vom fi alături de cetățenii municipiului Satu Mare”.

Noul viceprimar al municipiului Satu Mare, social-democrata Cristina Ilieș, este convinsă că va avea o colaborare bună cu primarul Kereskenyi și promite să contribuie la dezvoltarea orașului.

,,Cetățenilor sătmăreni le promit că îmi voi folosi toată energia și priceperea pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare și pentru îmbunătățirea calității vieții tuturor locuitorilor. Sunt sigură că voi avea o colaborare foarte bună cu primarul Kereskenyi Gabor și sper ca experiența mea să fie de folos pe toată durata mandatului meu de viceprimar”, a declarat Cristina Ilieș.


CITEȘTE ȘI:

17 comentarii

  1. Ășâțî Răspunde

    Până la alegerile din 2024 n-ar mai trebui făcut ceva pentru acest oraș, numai pregătiri pentru alegeri?

  2. VISUL EROTIC A LUI GOVOR Răspunde

    ȚI-AI PUS …..ÎN FUNCȚIE VIERME PENAL..DU-TE DRAC INAPOI LA SUPUR..NULITATE..NIMENI NU TE VREA PE AICI…MARȘ ACASĂ LA GOSTATUL UNDE AI CRESCUT

  3. Lili Răspunde

    6 ani nu ai facut nani mirciulica?
    A-ti facut bale asteptand sa va cheme ungurii la “masa” sa va infruptati!
    Ce o recomamda pe tanti asta, “Vocea si talentul”?
    Vai de capul vostru si de curul nostru!

    • @Lili Răspunde

      Corect..👏..bine spus..in sfârsit postează comentarii și cei ce gândesc cu mintea lor..👏🙋‍♂️..Bravo..👏..Scursoare a societăți românești de după 89..💩..ospătar ce a intrat în politică doar pt ciolan bani și faimă..Individul acesta este un gunoi avid după bani..🤑..toate neamurile și le-a plantat în posturi călduțe la stat pe salarii de nababi de câte 10.000 de lei pe lună fraților..Asta e politica..asta-i Govor..mai mergeți la vot..🤮

    • Ion Ion Răspunde

      Ce o recomanda ????

      Un frate mai mare …

  4. ==== Răspunde

    E o zi minunata sa fiti ingropati.

  5. Meeitocratie Răspunde

    Crăciun ar merita sa fie viveprimar.
    PSD ar trebui sa promoveze oameni ok, nu toate fufele și prostii, lingăii. Govor, vezi că vin alegerile și îți promit ca îți v-a fi greu și dacă nu faci scorul, pleci acasă, GARANTAT.
    Tine minte Govor și gașca.
    Mai vin cu completări pe parcurs…..

    • Nha Răspunde

      Nu cred ca-i intereseaza viitorul. Acum e momentul sa “suga” si asta si fac, pana se inchide robinetul. Si odata intinsa caracatita e greu sa-i tai toate tentaculele, mai ales ca nu- i cine s-o faca! 😩

  6. Eugen Răspunde

    Hai că i-a ieșit și de data acesta manevra la govorache,manevră pe care călărețul Cozma i-a servit-o pe tavă cum a făcut și la județ,funcții pe care PSD le-a obținut fara prea mare efort,rezultatele nu vor fi extraordinare sa nu va așteptați dragi sătmăreni la minuni,căci aceștia numiți de PSD sunt sub papucul pui Govor și execută cu sfințenie ordinele combinagiului Govor,doar DNA să nu ii lege în rest ordine și disciplină!!!…..nimic nou sub soare cu Govor la butoane,aceleași combinații cu ungurii că în vremurile bune în liniște colaborare și bună înțelegere!!!:)))

  7. c-block Răspunde

    Dl. Govor, greșeala s-a comis din partea matale când erai mare împărțitor șef PSD și viceboss peste județ asta după Ștef. Idem ați procedat și la CJ. Ați uitat? Mai țineți minte când în 2012 ați refuzat cererea eu zic rezonabilă a UDMR de măcar un post de vice în mandatul lui Coica la municipiu? La ce v-a folosit?

  8. Ion ion Răspunde

    No.. liber la furat …
    Nea Govor = Ali Baba ….

  9. Beny Kira Răspunde

    Slab

    • Eugen Răspunde

      Ce notă ai obținut la bacalaureat in sesiune august 2022,se zvonește că te-ai pus cu burta pe carte și ai vrut să îl iei cu orice preț!?

  10. Soso Răspunde

    Si eu de 6 ani am platit rata la masina! La ce bun 2 vice, nu ajunge unul?

  11. cetatean Răspunde

    PSD un partid condus de golani !

  12. xpert86 Răspunde

    Sifonarea banilor de la primărie pentru visteria PSD-ului se va realiza de experta contabila Corina, aceasta urmand sa-si dovedeasca obedienta fata de partid si Govor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.