Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Atenție, șoferi! Circulație blocată pe DN 19A, în județul Satu Mare. Care sunt rutele ocolitoare

Având în vedere lucrările de revizie, respectiv înlocuire șină de cale ferată pe tronsonul care intersectează DN 19A, în localitatea Acâș, județul Satu Mare, polițiștii aduc la cunoștința participanților la trafic, faptul că astăzi, 18 octombrie 2022, în intervalul orar 13:00-15:00, traficul rutier va fi deviat, după cum urmează:

Varianta ocolitoare pentru traficul mare este:

  • Dinspre Satu Mare: Mădăras-Gelu-Terebești- Craidorolț;
  • Dinspre Zalău, la km 0, în localitatea Supur se deviază pe ruta: Săcășeni-Tășnad-Carei.

Variantele ocolitoare pentru traficul mic sunt:

  • Supur-Sechereșa-Săcășeni-Tășnad;
  • Beltiug- Dobra;
  • Unimăt- Săcășeni- Sechereșa.

,,În vederea evitării oricăror evenimente rutiere, rugăm participanții la trafic să manifeste o atenție sporită și în același timp răbdare, în cazul în care circulația vehiculelor va fi îngreunată. Totodată, rugăm cetățenii să respecte indicațiile polițiștilor care se vor afla la datorie pentru fluidizarea traficului rutier, și implicit, menținerea unui climat de siguranță”, spun polițiștii sătmăreni.

4 comentarii

  1. Alexandru Lăpușneanu Răspunde

    Teoretic asemenea lucrări se programează din timp, se pregătesc din timp pentru că nu te poți desfășura altfel și ATENȚIE !!!!! se anunță din timp!!! Teoretic asta. Că practic în țara lui Papură Vodă orice e posibil! Între altele la o adică poate aflăm că a fost anunțat doar noi proshtii nu am fost atenți! Oare????

  2. Marc Răspunde

    Sa lu reze noaptea nu în orele de vârf, pe pod când și făcut reparații anul trecut numai între orele 15 și 17 lucrau intens când era cea mai mare circulație.

    • Nicolae Glodean Răspunde

      Atitudine tipic românească: eu să dorm în timp ce alții muncesc!

      • bigbrother Răspunde

        Atitudine tipic românească! De ce să mă organizez mai bine și să produc cât mai puțin deranj pe ditamai drumul național cam fără variantă să ocolești când poți lucra ziua când toată lumea te vede și te poate înjura! Nu-i așa? Cine să mai spună după asta că nu ai lucrat??? Dar să nu cumva să anunțați din timp lucrarea că e bai mare atuncea! Pentru că vezi nici nu ați anunțat din timp!!!! Meritați fiecare înjurătură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.