Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Autobuz blocat în trafic de o mașină parcată neregulamentar. Politia Locală a ridicat-o

Autobuz blocat astăzi, în jurul orei 16.30, pe strada Ganea. Autobuzul numărul 3, care se deplasa pe ruta Carpați II – Aquastar, a fost blocat  de un autoturism parcat neregulamentar.

Pe parcursul traseului, la intrarea pe strada Ganea, autobuzul nu a putut să își continue deplasarea, pentru că un autoturism a fost parcat mult prea pe partea carosabilă.

Atât șoferul cât și pasagerii au fost nevoiți să aștepte între 20-30 de minute, pentru a își continua deplasarea.

Mașina a fost ridicată de către autorități.

11 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Păi da pe cine o încurcat? Numai cinci minute o stat, trebuia să aștepte!

  2. Gogu Răspunde

    In aceasta intersectie aproape in fiecare zi se intampla asa ceva !Iar soferii de pe autobuze claxoneaza ca niste cretini zeci minute in sir si blocheaza circulatia cand nu pot trece ! Clar nu ei sunt de vina pentru ce se intampla acolo,vinovati sunt incapabilii din primarie, carora noi locatarii din aceasta zona le tot atragem atentia ca acele curse de pe strada Ganea sunt ABSOLUT INUTILE,pentru ca autobusele au o singura statie langa biserica din Carpati 2,desi b-dul L. Blaga,paralel cu Ganea, este la 200 de metri,iar acele autobuze ar putea foarte bine sa circule pe B.dul Lucian Blaga,fara sa mai intre in cartierul cu strazi inguste si superaglomerate de masini !Acum autobuzele stationeaza in capatul strazii Ambudului -capat de linie,desi la fel de bine ar putea stationa in parcarea de pe B-dul L Blaga,aflata la 100 de metri,fara sa mai intre in cartier.Statia de pe Ganea de langa biserica poate sa fie mutata pe b-dul L.Blaga,adica pe cealalta parte de biserica,la nici 200 de metri,si treaba s-ar rezolva foarte simplu ! Dar capetele patrate din primarie n-au chef sa iasa din birouri sa vada la fata locului despre ce e vorba !!

    • Gheorghe Răspunde

      Gogule zici tu ce zici și nu zici chiar rău dar dacă este sa spunem adevărul pana la capăt trebuie sa luam în calcul și faptul ca autobuzul care face traseul din Carpați 2 trebuie neapărat sa întoarcă pentru a face cursa înapoi pe traseu. Unde ai vrea sa întoarcă? În capătul orașului, la giratoriu sau în parcul industrial, ori dărâmăm un bloc pe Lucian Blaga pentru a face loc de întoarcere pentru bus. Deci din cauza unor nesimțiți care opresc unde ii taie capul deranjând traficul, sa ne modificam noi ceilalți toate drepturile, ca vezi doamne ei sunt,, altfel”. Orice vei face orice modificări întreprinzi întotdeauna vor fi niște nesimțiți care vor ieși în evidenta prin prostie crasa.Ridicarea mașinii și amenda usturătoare pentru astfel de bipezi.

  3. @Gheorghe Răspunde

    Probabil tu nu locuiesti in zona respectiva ca sa-ti poti face o idee ! Cartierul e supraaglomerat de masini,iar statia de pe Ganea se poate transfera paralel pe B-dul L blaga,la nici 200 de metri.Capat de linie poate sa fie exact langa cea unde opresc acum,aflata la 100 de metri pe L.Blaga sau poate sa fie putin mai jos vreo 3-400 de metri,acolo unde intoarce autobuzul linia 2,adica la OMV,pentru ca si oamenii de acolo poate vor sa calatoreasca la Aqua sau piata de vechituri,si ar fi o idee binevenita si pentru ei.Zi de zi autobusele care intra in C2 blocheaza zeci de minute in sir circulatia in intersectia Ganea cu Ambudului ,si asta doar pentru o singura statie .

  4. Gheorghe Răspunde

    Am locuit câțiva ani in acel cartier și atunci era mult mai acceptabil decât acuma dar săptămânal o data de doua ori merg chiar pe acolo pe str. Ambudului(acolo mulg vaca!!!) și Ganea și ies afara pe str. Dorna, de obicei deci știu ce este acolo. Multe, multe mașini și neavând unde opri de multe ori ocupa intersecțiile de nu ai vizibilitate când ieși deloc. Și autobuzul când vrea sa iasă de pe Ganea pe Bargaului spre Lucian Blaga, face mult deranj în trafic deci varianta de a nu circula prin cartier este de luat în seama și pana la urma benefica pentru toți.

  5. Norik Răspunde

    PAI DE CE A ÎNTRAT AUTOBUZUL PE UNDE NU ÎNCAPE???

    • @Norik Răspunde

      Că tu ai parcat acolo exact ca un bou! Uită-te în poză! Ești mândru că ți-ai lăsat tigaia reșapată practic în mijlocul drumului? Unde și cum ai primit permisul? La reducere?

      • blablabla Răspunde

        Suntem și noi răi. De fapt a vrut să-l bage în clopotul Florisalului și nu a încăput!

        • Norik Răspunde

          NU A ÎNCĂPUT AUTOBUZUL CĂ NU A VRUT…. TOȚI SOFERII DE AUTOBUZ SUNT NIȘTE GUNOAIE ȘI NIȘTE JEGURI PENALE!!!!

          • Crăciun Ghiuri

            Bagă-ți capul în clopotul Florisalului și calmează-te. Pe cine crezi că interesează ce scrii? Iar ai sărit câteva zile de tratament, majuscolomaniac?

  6. Vasilica Răspunde

    Pai eu zic sa mai facem niste rute si in Micro16,17 pentru autobuz ca sunt si acolo niste strazi inguste….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.