Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Aveți nevoie de un laptop de gaming? Acest model este impresionant și aproape perfect

Dacă aveți nevoie de un laptop de gaming mainstream, atunci Lenovo Legion 5i ar trebui să se afle la capătul de sus al listei de cumpărături.

Linia de laptopuri Legion de la Lenovo impresionează gamerii de câțiva ani încoace. Lenovo a preluat motto-ul „nu repara ceea ce nu este stricat” cu cel mai recent Legion 5i Pro pentru 2022.

Lenovo Legion 5i Pro este cel mai bine utilizat pe o masă, cu laptopul conectat ferm la o priză de curent. Spun asta pentru că, odată ce îl veți lua pe drum sau la o cafenea, vă veți simți un pic mai puțin avantajați datorită faptului că laptopul este puțin mai gros și mai greu decât rivalii săi. Nu este niciodată recomandat să vă jucați în timp ce sunteți alimentat de baterie, iar în acest caz, durata de viață a bateriei este ușor sub așteptări. Dacă aveți nevoie de un laptop pentru cafenea, încercați să vă uitați la un Lenovo IdeaPad.

Totuși, spre lauda sa, Lenovo Legion 5i Pro este o bestie la jocuri și poate rula cu aplomb și aplicații grele. De asemenea, este construit pentru a rezista ca un tanc. Aruncați-l de câteva ori de-a lungul numeroșilor ani de utilizare (deoarece este construit pentru a rezista) și veți fi bine.

Dacă aveți nevoie de un laptop de gaming mainstream, atunci Lenovo Legion 5i ar trebui să se afle la capătul superior al listei de cumpărături. Permiteți-mi să vă spun de ce.

Legion 5i Pro vine cu un corp metalic și un ecran mare de 16 inch (raport de aspect 16:10). Este înalt, clar și precis. Rezoluția de 2560 x 1600 oferă o experiență excelentă, mai ales atunci când cutreierați străzile Mexicului în timpul orelor lungi de joc Forza Horizon 5. Cu o rată de reîmprospătare de 165Hz și un timp de răspuns de 3ms, jucătorii single-player și mai ales cei care joacă eSports vor fi cu adevărat mulțumiți de acest ecran. Totuși, ecranul este non-touch, dar acest lucru este de așteptat în ceea ce privește laptopurile de gaming.

Laptopul vine cu un corp metalic și are un design în formă de pană. Căldura este emisă de orificiile de ventilație și relativ, laptopul rămâne rece, cu excepția cazului în care jucați jocuri solicitante.

Tastatura retroiluminată a fost un punct forte al laptopului, deoarece a fost foarte confortabilă în timp ce jucați jocuri casual de curse sau chiar cea mai recentă versiune de FIFA.

Calitatea de construcție a Lenovo Legion 5i Pro este absolut fantastică. Există un port Thunderbolt 4 și o conexiune USB-C 3.2 Gen 2 în partea stângă a laptopului. Partea dreaptă găzduiește mufa audio și un port USB de dimensiuni normale. Majoritatea porturilor se află însă în partea din spate a laptopului. Există un alt port USB-C, două porturi USB 32. Gen 1 și chiar și un port HDMI 2.1.

Acolo unde laptopul strălucește cu adevărat este în departamentul de performanță. Aruncați un procesor Intel i9 și cuplați-l cu un GPU pentru laptop Nvidia RTX 3070 Ti și veți obține o bestie de gaming. Pentru jocurile cu grafică intensivă, acest laptop s-a comportat admirabil de bine. Desigur, așa cum am menționat mai sus, va trebui să îl aveți conectat la priză pentru a obține cele mai bune performanțe de la laptop. Încercați să jucați jocuri în timp ce sunteți alimentat de baterie și ratele de cadre, performanța și gameplay-ul general vor scădea semnificativ.

Lenovo Legion 5i vine cu o unitate de 80Wh, care durează doar aproximativ 4 ore de utilizare normală într-o zi de lucru în care se scriu articole, se ascultă muzică, se derulează pe site-urile de socializare și media și câteva videoclipuri pe YouTube. Pur și simplu nu se ridică la nivelul așteptărilor în comparație cu alte laptopuri de pe piață. Dacă încercați să vă jucați pe baterie, atunci abia veți rezista 90 de minute cu acest laptop. Singurul aspect pozitiv este că, datorită vitezelor de încărcare rapidă, puteți încărca Legion 5i Pro de la 0-100 în mai puțin de 45 de minute.

Cu Legion 5i Pro, obțineți o performanță excelentă în jocuri, o experiență de vizualizare solidă și o deplasare bună a tastelor.

Un comentariu

  1. comentator Răspunde

    hai sictir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.