Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Cursă dificilă pentru Darren Betea în ultima etapă a Romanian Karting Masters. Cum s-a descurcat micuțul campion

În 17 – 18 septembrie s-a desfasurat Etapa 6 si ultima a seriei nationale a Romanian Karting Masters unde pilotul satmarean Darren Betea a participat ca favorit la titlu la categoria Micro Rok, el conducand campionatul cu un avans de 6 puncte in clasamentul general.

Dar, cu toate ca a fost cel mai rapid pilot in cele doua zile de antrenamente, in mansa de calificare, unde cu un set nou de cauciucuri, Darren s-a plans de aderenta scazuta pe puntea din spate. Astfel Darren a reusit sa termine mansa de calificare doar pe locul 10, iar in mansa 1 de concurs de sambata si-a mentinut pozitia.

Duminica a fost al 3-lea cel mai rapid pilot in warmup, in mansa 2 termina pe locul 8, iar in mansa 3 mai urca 3 pozitii si termina pe locul 5, dar, din pacate, nu este de ajuns si astfel pierde prima pozitie din clasamentul general la doar 6 puncte.

Dupa titlul de campion national la CNKS in 2019 si campion al Romanian Karting Masters in 2019, Darren Betea este vicecampionul seriei Romanian Karting Masters in anul 2022 la categoria Micro Rok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.