Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

FOTO. El este sătmăreanul decedat în Austria. Vasile (39 ani) avea doi copilași

El este sătmăreanul decedat în Austria, după ce a căzut de la înălțime. Avea 39 de ani și și-a pierdut viața luni după-amiaza, într-un accident de muncă.

Vasile, în vârstă de 39 de ani, din Călinești-Oaș, a murit într-un accident de muncă produs în Ober-Grafendorf (districtul St. Pölten-Land). Sătmăreanul a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copilași. Joi, la ora 8.00, va avea loc o slujbă de pomenire în capela cimitirului din Ober-Grafendorf, înainte de a pleca pe ultimul drum spre Călinești-Oaș, unde își va dormi somnul de veci.

Vasile s-a stabilit în St. Pölten, găsindu-și locuință chiar în apropierea bisericii. Era un om deosebit de vrednic și de priceput, spune preotul paroh. În anul 2019, când s-a instalat catapeteasma la biserică, a muncit cu multă osârdie alături de echipa de meseriași. S-a implicat foarte mult ca să se realizeze un lucru frumos pentru casa lui Dumnezeu. Va fi pomenit de acum la toate slujbele din Biserică.

Potrivit informaţiilor PortalSM, sătmăreanul efectua lucrări pe o placă la o înălţime de 12 metri. Placa s-a prăbuşit iar bărbatul a căzut pe beton şi a murit.

La faţa locului au ajuns echipaje de ambulanţă şi pompieri, dar nu a mai putut fi salvat.

Inspecţia Muncii din regiune a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

PortalSM transmite condoleanţe familiei!

2 comentarii

  1. Andrea Răspunde

    Sincere condoleanțe! 😞

  2. Gheorghe Răspunde

    Sincere condoleanțe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.