Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

FOTO. Loc de parcare plătit ocupat cu mizerii. “Nu știu ce să mă mai fac”

Un loc de parcare plătit din municipiul Satu Mare este ocupat sistematic cu mizerii. Proprietarul a depus nenumărate sesizări către autorităţile locale, dar problema reapare de fiecare dată.

Sătmăreanca a precizat pentru PortalSM că deşi plăteşte pentru locul respectiv nu poate să îl folosească, fiind ocupat cu saci de gunoi aruncaţi.

“Plătesc parcarea ca să se depoziteze gunoaiele. Am anunţat autorităţile, dar nu se rezolvă problema. Oamenii ar trebui să fie un pic mai responsabili, dar şi autorităţile să intervină. Eu trebuie să umblu ca să-mi fac dreptate”, a spus sătmăreanca.

Şi în acest caz a fost anunţată Poliţia Locală care a solicitat operatorului de salubrizare să se deplaseze la faţa locului, dar acest lucru durează, astfel că locul de parcare este o bună parte de timp inutilizabil.

5 comentarii

  1. Nyznaiu Răspunde

    Baga țuicomicină uiti de toate necazurile.

  2. sheps Răspunde

    O sugestie. Parchezi pe kant. Nu știu de ce nu oromivează asat primăria. Dacă s-ar face așa ar încăpea și două mașini lejer pe un loc de parcare! Ce de risipă!😱😱😨

  3. Gogu Răspunde

    A sesizat poliția locală ???? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  4. Norik Răspunde

    Gogu Politia locala e un KAKAT cu ochi!!!!

  5. Yamzan Răspunde

    Bun venit in Solistan,aici politia locala amendeaza conducatorii auto ce intra pe strada cu sens unic,mai putin pe un nene ce detine un lant de magazine da e ok.Isi fac treaba a mei de se rup…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.