Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Membrii TNL Satu Mare au donat sânge. Tinerii liberali, apel către sătmăreni

Sâmbătă, 15 octombrie, membrii organizației TNL Satu Mare au organizat o acțiune de donare de sânge, cu sprijinul celor de la Centrul de Transfuzii Satu Mare. Membri din mai multe organizații de tineret din județ au răspuns afirmativ invitației de a contribui la lupta care se dă zi de zi în spitale, o luptă deseori inechitabilă pentru bolnavii care depind de o pungă de sânge. 

„Lumea nu a fost făcută într-o singură zi și nici nu poate fi schimbată doar printr-o singură faptă bună! Astăzi, alături de colegii mei, cred că am mai făcut un pas spre o lume mai sănătoasă, donând sânge pentru zecile de sătmăreni care au nevoie de o transfuzie pentru a se lupta cu bolile de care suferă! Sunt mândră de echipa mea, că oamenii au răspuns apelului nostru într-un număr atât de mare, acest lucru constituind o dovadă că tinerii liberali sunt implicați atunci când trebuie să îi ajutăm pe semenii noștri aflați în situații critice”, declară Bianca Murgu, președinte TNL Satu Mare.

Mulți dintre cei prezenți la acțiunea de donare de sânge s-au aflat la prima experiență de acest gen, dorința lor de a aduce o șansă în plus la viață celor în nevoie umbrind frica de ace sau de sânge.

FARCAȘ RAREȘ: Un sânge în mișcare, un corp sănătos, aceasta este părerea mea personală. “Mens sana in corpore sano”, este moto-ul Colegiului Național Ioan Slavici, și care de altfel l-am luat cu mine din anii petrecuți în cadrul Colegiului Național Ioan Slavici.

MADALINA CHIRA: Un strop de sange, o sansa la viata! Doneaza pentru binele tau si pentru binele celor din jur!

DANIELA POPTILE: Donează sânge, un gest mic pentru tine, o șansa mare pentru altcineva!

LAURENTIU KIRA: Poti si tu sa ne urmezi, daca te hotarasti sa mergi sa donezi sange pentru cei care au nevoie!

2 comentarii

  1. Bbbbbb Răspunde

    A mai ramas singe in ei ? PNL mort nu mai are nevoie de singe.

  2. Puie MNL! Răspunde

    Le-o mai rămas salivă? că mintenaș iar au de lins și lipit afișe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.