Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO/VIDEO. Accident pe Careiului. Motociclist lovit de mașină. Victima, preluată de ambulanță

Accident grav, în această dimineață, vineri, 21 octombrie, pe drumul Careiului din municipiul Satu Mare, după ce o motocicletă și o mașină au intrat în coliziune.

În urma accidentului, motociclistul a fost rănit. La fața locului a intervenit o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Satu Mare. Victima a fost dusă de urgență la spital.

La fața locului au ajuns și polițiștii, aceștia urmând să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

24 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Oare de ce din 10 accidente in 7 sunt implicate bmwisti?

    • Unu CU BMW Răspunde

      Din răutate și invidie, domnule!

    • altu fără bmw Răspunde

      …. și și cu numere străine. Dar nu contează. Ei nu sunt de vină. Noi suntem răi și ceilalți nu îi înțeleg pe săracii de ei. Pe mine mă macină totuși o întrebare. Studiind pozele totuși cum a ajuns bmw-istul în halul ăla pe contrasens pe ditamai bulevardul? Că știu că și la Lebăda de pe Careiului taximetriștii merg invers fără nici o jenă ca să intre în Micro 16.

      • Altu Răspunde

        @cu sau fără BMW ,nu contează, dacă virezi venind dinspre Carei să intrii în M16,pe Gellert Sandor nu ajungi pe contrasens în momentul în care virezi stânga? Mereu facem pe deștepții. Nu a fost atent,noroc că nu a murit nimeni.

        • altu fără bmw Răspunde

          … și mai rămâne încă întrebarea ce căuta un puști de 16 ani pe scula aia pe două roți pe bulevard. Că permis fii sigur nu avea.
          Dar aia ce ziceam cu taximetriștii care merg pe constrasens cum ies la parcare de la Lebăda tot nu e OK.

          • Gica Barosanu

            Cat A1 se poate la 16 ani…
            Ar trebui sa stii, poate ai luat permisu pe spagat..

          • altu fără bmw

            Ceva încurci dar rău de tot. Ia gândește ce. Iar permisul am luat pe bune nu ca tine.

          • Altu

            Ce zici cu taximetriștii,nu e legal dar e normal. De la ieșirea din parcare până la strada Astronauților sunt vreo 10 m-15m. Este mai practic să virezi direct stânga pe Astronauților decât să mergi înainte să te incadrezi pe partea dreapta și după 5 metri să virezi stânga . Ieșirea la stânga din parcare e foarte riscantă,ar trebui găsită altă soluție.

        • Altu fara bmw a.k.a fara creier Răspunde

          Ca-i un prost altu fara bmw, ce te astepti de la el ? Nu vezi ce comentarii lasa tot timpu ? L-o fi scapat pe scari la spital cand s-o nascut si o ramas inapoiat mintal.

          • altu fără bmw

            Aici dragul meu te-ai descris perfect pe tine. Aveți grije oameni buni când îl vedeți pe ăsta în trafic că ăsta atâta știe că el are prioritate iar restul nu are decât să dispară din fața lui.

          • Altu fara bmw a.k.a fara creier

            Bai prostule, nu stiu care dintre noi e nelamurit cum a ajuns masina pe contrasens. Cum intrii in Micro 16 cand vii pe Careiului dinspre Carei fara sa intrii pe contrasens ? De aia am zis ca esti prost. Si nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia ca nu stiu sa accord prioritate cand probabil am permis de mai multi ani decat ai tu neuroni

          • altu fără bmw

            Ăsta care te cerți cu mine. Eu am permis din 1991 și fără amendă. Și am vreo 200000 km conduși asta fără să fiu profesionist. Acuma poți socoti.
            Am înțeles aia cu contrasensul, nu am zs că e în neregulă doar că exista posibilitatea. Ca să iasă direct din benzinăria de acolo și să intre în Micro 16. Să nu-mi spui că nu ai văzut acolo așa ceva că nu te cred. În rest ceartă-te singur, nefericitule.

    • Beamveurile Răspunde

      Tipu am zis ca conduca soferii in stilu’ acela ca sa-i urmarim ca un fel de sach. Asta ii suna pentru toi soferii. Ma-ntelegeti? Ca trebe urmarit si soferii care conduce. Dar el in contra, daca are beamveurile-urile, toate omurile care are beamveurile zice ca au masina iute si pleaca repede. Si uita ca care-i scopu.

  2. Altu fara bmw a.k.a fara creier Răspunde

    Esti un geniu, tu vezi ce pozitie are masina ? Sa lasam deoparte ca acolo e intrarea in benzinarie si faptul ca din benzinarie poti intra direct in Micro 16 si explica-mi te rog cum ar iesi din benzinarie sa intre direct in cartier cand masina se vede clar ca a virat de pe careiului. Iar legat de experientq ta ca sofer se si explica inteligenta ta.

    Permis din 91 ( 31 ani )
    Condus 200,000 km in 31 ani adica aprox 6451km pe an adica 537 pe luna adica 17km pe zi. Pe scurt, sofer de duminica.

    • altu fără bmw Răspunde

      Nu sunt șofer de duminică și nu conduc zilnic. Fă un calcul de când conduci tu și câți km ai făcut. Apoi s-ar putea să te miri că rezultatul va fi că ești șofer de Paștele Cailor. Ți-ai găsit menirea și te cerți așa în gol? Nu ai loc de mine? Sunt curios câte amenzi ai încasat că se vede din mentalitatea ta că ești agresiv. Ba un sheps și te calmează. De fapt nu mă interesează persoana ta.

      • Altu fara bmw a.k.a fara creier Răspunde

        Du-te si fa spume la gura in alta parte. Tare le stii tu pe toate. Asa ca fapt difers am mai multi km ca tine in mai putin timp si am numa amenzi pentru centura. Si nu stiu cum tragi concluziile astea ca am codus agresiv sau ca nu dau prioritate si alte magarii bazate pe un comentariu in care te fac prost ca nu ai gandit ce ai zis. Si nici acuma nu ti-ai explicat ideea, probabil de aia ca ai realizat si tu ce prostie ai zis.

        • altu fără bmw Răspunde

          Că esti agresiv, de acolo e concluzia. Cel mai nașpa e că nici nu îți dai seama nici măcar acum.

          • Altu fara bmw a.k.a fara creier

            Defapt cel mai naspa e ca-mi pierd timpul cu un prost ca tine. Ma-ta ti-o lasat instrunctiuni cum sa respiri ca-ti depaseste capacitatile mintale ?

          • altu fără bmw

            Auzi tu! Te rog ia o pauză și caută-ți alt client! În primul rând nimeni nu s-a luat de mămica ta. Și fă un dram debine și caută-ți alt nick că așa ești un no name de a.k.a. Că nici atâta sânge nu ai în instalație ca să-ți asumi o identitate, chiar și virtuală, dar proprie. Așa că nu-mi dă tu leccții că ești cam corigent.
            PS. Faptul că tot îmi răspunzi și încerci să mă provoci. Nu mai vroiam să continuu dar te-ai legat de mama. Acum oricum am terminat. Poți să-ți descarci balele aici că ai pista de decolare liberă.

  3. H&R Răspunde

    Pana la urma cum s-a intamplat accidentul?

    • altu fără bmw Răspunde

      Cred că BMW-ul a virat stânga de pe Careiului să intre pe Gellert Sandor că parcă așa se cheamă strada aia și i-a tăiat calea motociclistului. Dar a fost lovită mașină bine de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.