Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

FOTO/VIDEO. Au alergat de la Chișinău la Satu Mare. Ștafeta Invictus a ajuns azi în oraș

“Ștafeta Veteranilor Invictus” a ajuns astăzi în municipiul Satu Mare. Cu ocazia Zilei Armatei, reprezentanţii Invictus au pornit pe trei trasee diferite. Au împărţit drapelul în cele trei culori, albastru, galben şi roşu, şi pe trei trasee diferite. Culoarea roșie a ajuns astăzi, la Satu Mare, de la Chișinău.

Pe 25 octombrie, voluntarii tuturor ștafetelor din țară se întâlnesc la Satu Mare și Carei, cu ocazia Zilei Armatei României. “Ștafeta Veteranilor Invictus” se desfășoară pe trei trasee, care însumează peste 3.500 de kilometri. Traseul albastru a început din fața Mausoleului Eroilor de la Mărășești, traseul galben din Făgăraș, iar cel roșu din Chișinău. La Satu Mare ștafeta a ajuns azi de pe traseul roșu, iar la Carei vor ajunge mâine de pe traseele galben și albastru.

An de an, la eveniment participă atât civili, cât și militari, care aleargă sau merg cu bicicleta. Pe traseu, se opresc la fiecare monument ridicat în memoria eroilor.

Ziua Armatei Române va fi sărbătorită mâine, 25 octombrie, la Satu Mare și Carei. Manifestările de la Satu Mare vor avea loc la ora 10.00, la Monumentul Ostașului Român, în vreme ce evenimentul principal va avea loc la Carei, mâine, de la ora 14.00, la Ansamblul monumental Glorie Ostașului Român.

3 comentarii

  1. Profesor Răspunde

    Respect!!!

  2. IonP Răspunde

    Da cine e pacaliciul in costum?

    Sa il puna pe grasul ala cu camera sa alerge pana la Carei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.