Un bărbat din municipiul Carei a fost înşelat de un angajat Orange, care a luat un telefon de 1.700 lei pe numele lui, titrează opiniedecarei.com.
Potrivit opiniedecarei.com, un careian a avut supriza să constate că un angajat al Orange România i-a falsificat semnătura pe un act adiţional pentru a lua un telefon mobil de 1.700 de lei în numele său. Judecătoria Carei a anulat actul adiţional încheiat în fals.
Potrivit informaţiilor portalului Opinie de Carei, bărbatul a sesizat Poliţia în ianuarie anul trecut despre săvârşirea infracţiunii de fals material în înscrisuri sub semnătură privată de către autori neidentificaţi.
Careianul a semnalat faptul că, în cursul anului 2020, folosindu-se de datele sale de identificare, au falsificat, prin contrafacerea semnăturii, un act adiţional al contractului de servicii pentru telefonie mobilă, obţinând un telefon mobil din partea furnizorului Orange România.
În urma verificărilor s-a constatat că cel care a falsificat semnătura a fost chiar un angajat al Orange România. Careianul a vrut să încheie un act adiţional pentru a obţine telefonul, dar nu a mai aşteptat completarea contractului pentru că se grăbea. Aşa că angajatul Orange a semnat în locul său, însuşindu-şi un telefon mobil în valoare de 1.700 de lei.
În această săptămână, Judecătoria Carei a anulat contractul semnat în fals de către angajatul Orange, care a achitat prejudiciul creat careianului. Întrucât victima nu a mai avut nicio pretenţie, angajatul firmei de telefonie mobilă a scăpat de consecinţele penale ale faptelor sale.
Sursa: Opinie de Carei
PAI DACĂ O.MUL NU A VRUT SĂ ACHIZIȚIONEZE UN TELEFON CARE E PROBLEMA DACĂ ANGAJATUL ȘI-A LUAT TELEFON??? NU VĂD NICI O PROBLEMA TOTUL E ABSOLUT NORMAL!!!!
Pentru tine este ceva normal sa furi. 😀 Manca-te-ar jaru’ … 😛 🙂
Și câte țepe se mai dau, clientul se trezește cu niște opțiuni de care habar nu are de dragul ca angajații sa își facă targetul,cele mai grele țepe se dau la Shop-ul din Satu Mare
De 20 de ani se procedeaza asa!
Nu stiam ca la fals, uz de fals si inselaciune scapi de condamnare daca platesti prejudiciul ….
Pentru că cel păgubit și-a retras acțiunea în justiție iar făptașul a achitat paguba. Nici asta nu mi se pare normal. Pentru că e prea mare vraja banului câștigat ușor.