Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Polițiștii, puși pe jar de un puștan de 15 ani. Minorul a condus fără permis și a fugit de oamenii legii

Polițiștii din județul vecin au fost puși pe jar de un puștan de 15 ani. Fără permis, minorul conducea autoturisme de teren, tractoare și motociclete, informează Vasile Dale. Jurnalistul a publicat mai multe imagini cu adolescentul care conducea fără nicio problemă diferite vehicule, iar ulterior filmările le-au fost furnizate polițiștilor din județul Maramureș.

Oamenii legii au încercat să îl oprească regulamentar, doar că minorul, fiind pe o motocicletă, a accelerat. Imediat s-a trecut în urmărea puștanului. El a fost oprit după aproximativ 500 de metri. Minorul a fost audiat în prezența tatălui.

Ce spune IPJ Maramureș:

Astăzi, 8 octombrie, ora 18:15, în timp ce efectuau supravegherea și controlul traficului rutier pe D.N.184 B, în localitatea Copalnic, polițiștii Secției 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus au efectuat semnal regulamentar de oprire a unei motociclete, însă conducătorul acesteia nu a oprit.

S-a procedat la urmărirea acesteia, iar la o distanță de aproximativ 500 metri, conducătorul motocicletei a oprit. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că cel care conducea motocicleta este un minor, de 15 ani, din Baia Mare, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

VIDEO: Vasile Dale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.