Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Sătmărean disperat. Soţia i-a fugit cu un tip de pe Tik Tok, cu tot cu copii, iar acum îi vinde lucruri din casă

Un sătmărean disperat a apelat la instanţă pentru a face dreptate în cazul său. Pe scurt, soţia i-a plecat cu un tip cunoscut pe Tik Tok, împreună cu cei doi copii, apoi s-a despărţit de individ iar acum intră în casă ca să ducă lucruri.

Potrivit informaţiilor PortalSM, totul s-a petrecut în luna august, când femeia a mers să trăiască cu un alt bărbat, cu care comunica de mai mult timp pe tik-tok. Ea a luat cu ea şi cei doi copii, de 10 şi 14 ani. La scurt timp, însă, femeia s-a mutat la mama ei. În tot acest timp bărbatului îi era interzis să își vadă copiii, femeia îl amenința că îi va pierde de tot.

Soția și mama acesteia au început să fure din apartamentul în care a rămas bărbatul. În timp ce acesta era la lucru, cele două intrau în casă neanunțate și își însușeau diferite bunuri.

După toate aceste evenimente, bărbatul a ajuns cu soția în instanță, pentru a obține custodia copiilor. Acestuia i-a fost respinsă cererea, motiv fiind impactul negativ emoțional pe care îl simt minorele din partea acestuia. Bărbatul nu a manifestat interes suficient față de minore, iar acesta a avut certuri constante cu mama lor, notează instanţa.

Astfel, copiii au rămas în grija mamei iar cei doi trebuie să îşi finalizeze partajul în urma divorţului.

2 comentarii

  1. Chupacabra Răspunde

    De ce nu a schimbat yala după prima constatare că îi lipsesc lucruri din casă ?

    • bigbrother Răspunde

      Că-i prost și fraier???? Nu uita că știrea este prezentată exclusiv din punctul de vedere al lui. Cine știe ce ai afla dacă ai asculta varianta femeii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.