Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Șofer pericol public. Beat și cu permisul suspendat, prins la volan pe drumurile din județ

La data de 26 octombrie, în jurul orelor 23.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești-Oaș au efectuat semnale de oprire unui conducător auto, pe raza localității Trip.

Polițiștii au identificat la volanul autoturismului un bărbat, de 38 de ani, domiciliat în localitatea Bixad, care nu a putut prezenta permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției, s-a constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Totodată, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Un raspuns corect ar fi suspendarea pe o perioada lunga: 10-20 ani al permisului. Categoria faptei penale: tentativa de omor.

  2. altu fără bmw Răspunde

    @Alex, acum nu te supăra dar în logica nelogică a judecății neaoș sătmărene tinerelul care a omorât-o pe Karina, fetița aia de 13 ani, pe trecere de pietoni pe Păuleștiului anul trecut și a încercat să și părăsească locul accidentului a primit condamnare cu suspendare. Apoi eu nici nu mă mir că se circulă în halul ăsta de junglă africană. Păi dacă omori un copil pe trecere de pietoni și practic scapi ce să te mai bați la cap cu mărunțișuri de-astea gen cod rutier????? Înțelegi??? Că tâmpitul doar asta realizează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.