Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

Tânăr pericol public. A venit la oraş să fure lănţişoarele de la femei şi să le predea la amanet

Un tânăr de clasa a XI-a din Terebeşti a fost trimis în judecată, în arest preventiv, după ce a atacat două femei pe raza municipiului Satu Mare. Unei femei i-a furat lănţişorul şi l-a predat la amanet, iar o altă femeie atacată a reuşit să îşi prindă lănţişorul pe care hoţul i l-a rupt.

Potrivit informaţiilor PortalSM, totul s-a petrecut în 10.08.2022, când tânărul a venit cu microbuzul în oraş. El se plimba pe Bulevardul Independenței şi a văzut o femeie cu lănţişor la gât, a atacat-o pe la spate, i-a rupt lănţişorul şi a fugit printre blocuri. Lănțișorul era din aur galben, la fel și pandantivul, în formă ovală, pe care era gravat bustul Maicii Domnului cu pruncul în brațe, având o valoare de 1436 de lei.

Femeia l-a descris pe bărbat că având aproximativ 175 cm, atletic, chel și purta un tricou cu mânecă scurtă de culoare verde pal și pantaloni tip trei sfert care erau asemănători la nuanță cu tricoul.

În aceeași zi o altă persoană a contactat poliția, reclamând că un bărbat i-a smuls de la gât un lănțișor din aur cu pandantiv în formă de cruciuliță, în valoare de aproximativ 3.500 de lei. În timpul atacului femeia și-a dus mâna la piept încercând să protejeze lănțișorul, care s-a rupt și i-a rămas în palmă, după care a strigat după ajutor. Bărbatul a lovit-o în zona urechii stângi și în creștetul capului după care a fugit.

Poliţiştii au verificat camerele de supraveghere din zonă, au reuşit să refacă traseul hoţului, depistând că a intrat într-un amanet unde a predat lănţişorul pentru suma de 596 de lei. Angajata de la amanet i-a cerut buletinul, astfel că poliţiştii l-au depistat cu uşurinţă şi l-au prins a doua dimineaţă în casa surorii sale.

Tânărul este acum în arest preventiv. El şi-a recunoscut faptele și este cercetat pentru tâlhărie.

12 comentarii

  1. Valahu Răspunde

    Da la indivizi din astia trebuie pusa poza peste tot ca sa ne ferim de ei,dar voi protejati talharii.

  2. România reală Răspunde

    Liber profesionist manufacturier. Adică lucrează cu mâna. Ciores mangles

    • altu fără bmw Răspunde

      Mi-au eliminat concurenta, haha

      • altu fără bmw Răspunde

        Ți-am spus să încetezi. Devii penibil. Dar probabil nu-ți dai seama pentru că asta ți-e starea naturală.
        Începând de acum vă anunț că orice scris sub acest nick nu-mi aparține.
        Stimata redacție care face economie la moderator nu are decât să se “bucure” de comentariile debile ale hoțului de nick. Eu am treburi mai importante de făcut. Cine se aseamănă se adună.

        • altu fără bmw Răspunde

          Starea mea naturala ii sa ma pis pe tine ca esti prostu satmarului

          • altu fără bmw

            Adică mă piș pe mine. Cine e ca mine?

          • altu fără bmw

            Ca tine? Nimeni.. esti cel mai prost din curtea scolii

          • altu fără bmw

            Vorbești ușor că tu numai crâșmele de lângă școli le cunoști pe dinăuntru, dar alea temeinic rău, restul numai din poze. Nyemu cultura ciuciu intelijență. Noroc că-ți mai cură socsialu?

          • altu fără bmw

            Ca tine dragule, ca tine. Așa pe persoană fizică. Frustrat de serviciu care nu are altă preocupare. Suferi și de tulburare de personalitate dacă îți însușești identitatea altuia. De când nu ai fost la ședința psicho? Că tot te sună doctorul și tu faci că nu auzi.

          • altu fără bmw

            Iti sugerez sa mai treci pe la orele de limba romana. Ca te cam bate

  3. HH Răspunde

    Precis individul era tribal, un fel de Uruk Hai. Din cauza asta nu i se publica portretul.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Deci bokoharamistul ăsta local liber întreprinzător atunci se consideră că este deasupra legii? Apoi ne mirăm cum a ajuns țara și cum sunt (des)considerați românii în străinătate? Dar nu mă agit că nu interesează asta pe nimeni. Batista pe țambal și mizeriile măturate sub preș. No aici chiar suntem campioni mondiali!😭😭😨😤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.