Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Tânăr ucrainean (21 ani) prins cu permis fals în vama Petea

Poliţiştii de frontieră sătmăreni cercetează un ucrainean care a prezentat la controlul documentelor un permis de conducere fals, cu însemnele autorităților din Ucraina.

Duminică, 9 octombrie, în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România un cetățean ucrainean în vârstă de 21 de ani. Acesta conducea un autovehicul marca Fiat Scudo, înmatriculat în Ucraina.

Polițistul de frontieră a solicitat la control documentele de călătorie ale tânărului, dar și permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităților ucrainene. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare. În urma acestora a constatat că permisul de conducere este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond specifice unui document.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

Un comentariu

  1. Zelenschi Răspunde

    Hai tu numa napoi la ucraina ca te tremetem pe front.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.