Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Convoi de blindate în Satu Mare. A plecat spre Halmeu

Convoi de blindate în Satu Mare. Un set de 20 de blindate a traversat azi dimineaţa în judeţul Satu Mare. Blindatele de tip BMP-1 sunt livrate de o companie bulgară numită Tempus Link şi au ajuns la Halmeu, de unde vor fi îmbarcate în trenuri şi vor fi duse mai departe în Ucraina.

Acest transport care vine din Grecia mai conţine piese de schimb pentru vehiculele de luptă de infanterie și lansatoare de grenade antitanc Bullspike fabricate de VMZ.

Mai urmează să fie efectuat un astfel de transport.

8 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Interesant ca numai la Halmeu poate iesi convoiul. Restul Ucrainei e ocupata de rusi deja?

  2. Un cetatean Răspunde

    E bine, dati mai multe detalii, eventual si coordonate GPS, astfel incat, in caz de represalii, Rusia sa le poata introduce corect in lansatoarele de racheta, eventual dati si locatia sediului vostru in alte coordonate. Atata nu va duce mintea sa pastrati un pic de discretie. Daca noi eram implicati in conflict orasul, podurile, soselele si vama Halmeu erau doar cenusa.

    • Sâcă Răspunde

      Un cetățean….perfect, logic și corect spus..

    • Gheorghe Răspunde

      Cetatene ce sa faci cand unii gandesc cu singurul neuron prajit pe care-l detin?Sau poate sunt mari fani ai putlerului nebun de legat si abia asteapta sa-l vada venind pe un catar calare si sa se aseze in pozitia capra pentru a i se pune la dispozitia lui si al armatei eliberatoare si adunatoare de produse casnice:butelii,aragaze,televizoare combine frigorifice frigidere si tot ce se poate fura si duce in raiul numit rusia….piei satana!!!

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Eu din tot șirul de evenimente din ultima vreme înțeleg că orice încercare de civilizare a lumii ruse a dat greș. Ei pur și simplu nu gândesc ca și noi! Ei consideră că dacă lor nu e bine atunci și restul lumii să sufere. Așa că ar trebui să tragem o concluzie și să facem cum e bine pentru noi. Totuși în mai bine de 100 de ani trebuia să poată să compară diferența dintre stilurile de viață și să cântărească. Dar nu vor. Este exact același elec prin care Occidentul încearcă să exporte democrația și drepturile omului în țări precum Afganistan, Iraq, Siria, Somalia și ar mai fi multe exemple. Dar acestor țări nu le convine acest model. Același lucru e valabil și oentru Rusia. Așa că eu aș trage o cortină dublă de fier, aș închide cu lacăt și aș arunca cheia lacătului. Și i-aș lăsa să se complacă în lumea lor, aia cu Mama Rusia. Mare păcat de nevinovații care mor practic inutil. Numai să nu ne tragă și pe noi în hăul ăsta. Acest conflict nu este conflictul nostru și această lume în care se petrece este departe de lumea noastră. Nu uitați că ucraineenii au inventat în 1821, 1859, 1871, 1881, 1905 pogromul (deci nu sunt cazuri unice accidentale) iar în WWII au întâmpinat pe nemți ca și armată eliberatoare. Și chiar și acum sunt la ani lumină depărtare de mentalitatea europeană. Departe de ei toleranța europeană! Nu mă înțelegeți greșit, deplâng pe cei morți dar parcă și ei au căutat-o cu lumânarea. Dar …. De aici din ce am scris înțelege fiecare ce vrea.
    PS. Nu dau nici o ceapă degerată nici pe cuvintele ori afirmațiile lui Putin dar nici pe ale lui Zelenski.
    Singura noastră șansă acum este camsă fim puți acolo unde ne este locul în UE și să punem la punct niște lucruri legate de armată ori de infrastructură. Pentru că eu consider că este bătaie de joc că nici după 100 de ani de la Marea Unire nu am reușit să legăm infrastructura peste Carpați. Atât către Țara Românească cât și către Moldova. Acum este ceasul al 24-lea și avem un prim-ministru militar. Dacă nici el nu face atunci chiar nu știu cine va face.

  4. Soso Răspunde

    Piese de schimb pe naiba..Fiti siguri ca ne trag in haul lor..e razboiul lor..dar dulapului nu-i pasa ..sta ca ghiocelul in fata lui URSOAICA..ca doar primim bani UE..Noi stam ca prostii si inghitim galusca..suntem buni de carne de tun.Asta a fost si intentia..sa ne atraga in razboi.

  5. Viktor Putin Răspunde

    Mister Putin, first nuke goes here: 47.5072182,19.0457014!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.