Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

VIDEO. Mașina vicepreședintei CJ Satu Mare a trecut printre barierele CFR lăsate

Imagini care au stârnit revoltă în mediul online au fost surprinse ieri, joi, 6 octombrie, în județul Maramureș, acolo unde un autoturism face slalom la trecerea la nivel cu calea ferată, printre barierele închise. 

Șoferul nu a fost identificat, însă trebuie menționat că autoturismul marca Mercedes aparține vicepreședintelui Consiliului Județean Satu Mare, Lenuța Cornea.

Imaginile au fost surprinse de un conducător auto ce aștepta în coloană.


VIDEO: Facebook/Radare Maramureș

17 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Pârtieeeee! Sosește viceregina de Sătmar! Și cât a răbdat până să poate să facă asta în mașină oficială! Când ne vom dezvăța de aceste porcării? Sunt curios ce zice poliția rutieră pe speța asta. Mă rog. dacă are curaj.

  2. Beny Kira Răspunde

    Demisia!

  3. Satmarean Răspunde

    Ea conducea masina ?Asteptam rezultatul cercetarii .

  4. ============ Răspunde

    Ce ma ? Sunt vice am voie . Trenu sa ma ocoleasca , daca nu vrea sa aiba probleme..

    • altu fără bmw Răspunde

      Da. Îți dai seama de era președinte plin poate avea pretenția să-i acorde din mers și avionul prioritate! Mai știi? În țara asta orice se poate!

  5. Pistike Răspunde

    Bă, da n-o dat Domnul să vină trenul…

  6. Vlad Tepes Răspunde

    Baieti, institutia pune la dispozitia vicepresedintelui , masina cu sofer profesionist.
    Nu stiu de ce o condamnati pe vicepresedinta cind nu se stie cine era la volan.
    Haideti sa asteptati un comunicat al politiei rutiere, apoi……………

  7. altu fără bmw Răspunde

    Știam. Dar spune asta lui @Vlad Tepes care tare se grăbește să găsească scuze. Oare dacă ar fi în trafic și brusc s-ar trezi cu un astfel de bizon pe contrasens că depășește toată coloana de mașini și care calcă în picioare orice urmă de cod rutier obligându-l să tragă de volan, oare și atunci ar zice la fel??? Sper ca poliția rutieră se sesizează din oficiu totuși. Deja e prea mult.
    Ieri pe Goga o mașină a fost claxonată tot așa de un bizon că de ce a încetinit. Ba a fost și înjurat strașnic de cel din spate. În paranteză din spate venea o mașină SMURD cu toate semnalele pornite!!!! Bizonii nu se accidentează? Bizonii nu gândesc, nu judecă???

    • Vlad Tepes Răspunde

      Regret ca am fost inteles gresit.
      Chiar nu am cautat scuze.
      Am spus doar ca nu se stie cine era la volan…

  8. Gigi Răspunde

    Rezolva Gică Caciu secretarul românilor de pretutindeni că doar ii sorusa vicepreședinta CJ si nepoțelului dacă a fost el la volan nici că îl doare in cur….stați liniștiți dragi sătmăreni nu se va întâmpla nimic!.

  9. dr.Raed Răspunde

    apoi se mai supara romanii ca nemtii zic ca aici e vestul salbatic

  10. GB Răspunde

    Cu ce e de vină mămica, demnitar whatever pe la CJ SM, că puiuțul ei a crescut și sa făcut “bizon”? Ea i-a dat o educație aleasă, condiții cât a putut de bune materiale și morale urmașului ca să devină un adult cu o personalitate și moralitate impecabilă, un cetățean respectabil și responsabil al societății, blablabla… Teoretic așa sună “meseria” de părinte, dar revenind la întrebare, toți ne dăm seama că e retorică și poate neavenită(d-na declară doar “un membru al familiei”, că mașina e asumată până nu e declarată furată). Undeva educația acestui “membru al familiei” clar a deraiat (știrea ne arată o persoană total iresponsabilă față de propria viață în primul rând, gestionarea bunurilor familiei, a repercursiunilor faptelor sale asupra acesteia, respectiv sfidătoare a legii, bunului simț și a celorlalți cetățeni) și avem speranța că familia, de nu Poliția, de nu următorul tren “Instant karma” ne va scăpa de acest “bizon” din trafic. D-nă vă doresc succes atăt în plan personal (din știrea aceasta am aflat că existați) cât și profesional(să nu ne mâncați banii de pomană).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.