Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

A pierdut 10.000 de lei la păcănele și a distrus aparatul. Pagubă de mii de lei

A pierdut 10.000 de lei și s-a răzbunat. Sătmăreanul s-a supărat foarte tare pe un aparat de jocuri dintr-un local din centrul municipiului Satu Mare și a început să îi dea pumni până l-a distrus. După ce și-a vărsat nervii, individul a plecat acasă, însă a lăsat în spate o pagubă de peste 6.000 de lei.

Concret, în data de 16.09.2021, în jurul orei 04.20, sătmăreanul, în timp ce se afla în incinta unui local din centrul municipiului Satu Mare, prin lovituri repetate cu pumnii a distrus un aparat de jocuri de noroc amplasat în incinta localului, cauzând un prejudiciu de peste 6.000 de lei. Din cauza faptului că nu l-a găsit pe individ, managerul localului a hotărât să se deplaseze la unitatea de poliție pentru a depune o plângere. Pentru soluționarea cauzei a pus la dispoziția organelor de poliție și un stick cu înregistrările surprinse de camerele de supraveghere din incinta localului.

Fiind audiat în calitate de suspect, individul a declarat faptul că în data de 15.09.2021, în jurul orei 23.00, s-a deplasat împreună cu prietenii săi în localul din Piața Libertății. Împreună cu aceștia a consumat băuturi alcoolice și a jucat la aparatele de jocuri de noroc amplasate în incintă până în jurul orelor 04.00. Întrucât a pierdut suma de aproximativ 10000 lei, s-a enervat și a început să lovească cu pumnii și cu cotul monitorul aparatului la care juca. Prietenul său l-a luat de lângă aparatul respectiv și l-a scos afară din local, după care s-a deplasat la domiciliu.

Individul s-a ales cu o amendă de 2000 lei pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Un comentariu

  1. Ibib Răspunde

    De ce nu s-a spart capul primadata? Scăpa mai ieftin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.