Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Accident în Satu Mare. Elevă lovită de mașină pe trecerea de pietoni

ACTUALIZARE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs, în această dimineață, în municipiul Satu Mare. O minoră a fost dusă la spital, după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni.

Ce spune Poliția:

La data de 11 noiembrie, în jurul orelor 08.30, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe raza municipiului Satu Mare, cu victimă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 24 de ani, domiciliată în localitatea Odoreu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Odoreului, a ajuns la o trecere pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, unde ar fi accidentat o minoră de 16 ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială:

Un accident s-a produs, în această dimineață, vineri, 11 noiembrie, în municipiul Satu Mare, după ce o minoră a fost lovită de o mașină.

Accidentul s-a produs pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare. Minora, în vârstă de 16 ani, mergea spre școală, iar în momentul în care s-a angajat în traversarea drumului pe trecerea de pietoni a fost lovită de o mașină condusă de o șoferiță, în vârstă de 24 de ani, potrivit informațiilor PortalSM.

Minora a fost preluată de o ambulanță și dusă la spital pentru investigații.

 

2 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Măi pr…tilor cu permis încă nu v-ați oprit din accidentarea pietonilor pe zebra?….măi panorame la volan,lasați-vă de condus ca o sa înjumătățiți populația orașului mau ales că natalitatea este ….sub pământ!!De data asta uite ca și muierile,,o fac lată”.

  2. altu fără bmw Răspunde

    @Gheorghe, eu încep să tind să cred că se va schimba ceva doar dacă în caz de accidente absolut flagrante gen “aviatorul” de la Rătești sau altele mai grosolane s-ar începe și tragerea cumva la răspundere sau măcar chestionarea mai dură a școlii de șoferi care l-a creat pe brontosaur dar și a celui care l-a examinat când a luat permisul. Pentru că semne sunt destule care va fi brontosaur. Numai că vezi Doamne nimănui nu-i pasă! Măcar școlile de șoferi să fie mai bine purecate. De când lozinca e să facem traficul mai fluent de atunci a devenit și mai rapid, implicit riscul la accidente a crescut exponențial. Iar de când a explodat numărul trotinetelor nici pe trotuar nu ești în siguranță. Interesează asta pe cineva??? Nuuuuuu! Dar de ce să-și bată capul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.