Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Adăpostul de câini rămâne fără mâncare. Apelul Asociației Freelife

Adăpostul de câini din Satu Mare rămâne fără mâncare. Asociația Freelife face apel la sătmăreni, iar oamenii pot să doneze pentru a salva sute de patrupede ce au mare nevoie de ajutor.

,,Pe lângă cei peste 500 de blanosi, suntem arhiplini de pui, de toate felurile,marimile si culorile, dar noi nu mai facem fața. Nu ne mai descurcam cu mincarea, facturile la cabinetele veterinare, masinile stricate din cauza drumului. Totul are o limit, noi am depasit-o dar e prea mult si pentru noi.

Avem mare nevoie de AJUTOR, bobite pt pui, JUNIOR, mancaciosii au “ras” ultimii saculeti. Vă rugam cine poate sa ajute aceste suflete, o poate face DONÂND! AJUTA CA SA PUTEM ȘI NOI AJUTA MAI DEPARTE!”

Conturi deschise la ALPHA BANK:

  • RO 35 BUCU 2131210632077 RON;
  • RO 23 BUCU 2131213379089 EUR;
  • COD SWIFT BUCUROBU.

8 comentarii

  1. Stoican Răspunde

    Proprietara adăpostului își lăfăie piz.. in portsche , nu mușcați ca baga câini la înaintare , are și in satmarel o chirie unde face comerț cu câini , țineți-vă bani

  2. c-block Răspunde

    Asociațai a făcut anno mare zarvă că firma care se ocupa de acest serviciu nu face bine. Acum de ani buni ei sunt pe felie acolo și situația clar s-a agravat. O întrebare. Câți câini s-au sterilizat dintre cei aflați în custodie?

  3. mara Răspunde

    PE STRADA BOBOCULUI, LANGA SCOALA ION CREANGA A FOST VAZUTA O VULPE.RUGAM SERVICIILE DE SPECIALITATE SA SE OCUPE DE ANIMAL.A MAI FOST VAZUTA PRIN GRADINI.

  4. Kuka Răspunde

    Ar trebui identificați și sancționați toți stăpânii de potăi care încă nu și-au sterilizat potăile, și din amenzile încasate să se plătească hrana bietelor animale!!
    Pe multe străzi din oraș, este plin de câini, lăsați liberi intenționat, să-și satisfacă nevoile! Alții pur și simplu scapă din curți, ies și se înmulțesc aiurea!
    Legea obligă proprietarul să-și sterilizeze potaia, altfel este amendabil!
    Avem agenți comunitari (așa-zișii polițiști locali, frecători de mentă), avem poliția animalelor, să-și facă datoria!!

  5. claudiu Răspunde

    In care lege scrie ca Politia Locala trebuie sa se ocupe de verificarea sterilizarii animalelor??Atunci politia animalelor ridica masini,iar criminalistii se ocupa de disciplina in constructii! O persoana frustrata isi varsa zoaiele din kuka in care traieste si mananca!

    • bigbrother Răspunde

      Ideea estem @claudiu ca de fapt nimeni nu face nimic si mereu isi cauta scuze pentru incompetenta sau comoditate. Adu-ti aminte cazul tanarului omorat la Casa Alba de Sandokan si dupa ce familia a dat in judecata institutiile ca se fac vinovati ca l-au lasat cu 75 !!! de amenzi neplatite pe strada sa hoinareasca tot judecatorul zice ca astea nu au nici o legatura una cu alta si polimilitzia nu e vinovata! Oare? Cine trebuia sa-l culeaga de pe strada? Vorba ta, politia animalelor? Ca de era bagat la racoare nimic din asta nu se intampla! Sau hai sa povestim de cazul actritei Dorgai? Sa va dea oamenii o mana de ajutor?? Ca vad ca nu va descurcati, dar deloc! Cum se intretine un obraz gros, no ia zi!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.