Ultima actualizare: azi, 17:36

Naţionale

”Alertă răpire minori!” Fetițe dispărute după ce au mers la un grătar cu un bărbat de 42 de ani

ACTUALIZARE:

Cele două minore ce au fost date dispărute în întreaga Românie au fost depistate în județul Prahova. De asemenea, bărbatul , în vârstă de 42 de ani, bănuit de săvârșirea faptei se află în custodia polițiștilor, acesta urmând a fi condus la audieri, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Cercetările în cauză sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.
Cu privire la aspectele constatate, au fost informați reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov.

La data de 12 noiembrie 2022, în jurul orei 10.25, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția a două minore, respectiv REPEDE GABRIELA-MIHAELA, în vârstă de 12 ani și GECSO ELENA-ANDREEA, în vârstă de 10 ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 11 noiembrie, în jurul orei 19.00, la domiciliul minorelor, situat comuna Vama Buzăului, județul Brașov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoștință a concubinului mamei celor două minore, care i-ar fi cerut acordul mamei de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuința sa, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21.00.

Întrucât cele două minore nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspunde la telefon, mama celor două minore a alertat polițiștii. S-a declanșat mecanismul “Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând verificări, în vederea depistării minorelor.

REPEDE GABRIELA-MIHAELA

Semnalmente: ochi căprui, păr șaten, de lungime medie.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu geacă de culoare maro deschis, pantaloni tip bluejeans, pantofi sport de culoare roz cu albastru și galben.

GECSO ELENA-ANDREEA

Semnalmente: ochi verzi, păr șaten, de lungime medie.

La momentul dispariției, minora purta trening de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră cu dungi albe.

Persoanele care pot furniza informații, care să conducă la depistarea minorelor în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sursa: Poliția Română

 

4 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Relax fraților. Au fost deja găsite în județul Prahova. Aș fi curios să aud și ce s-a întâmplat de fapt pentru că au fost varii situații în care ulterior s-a dovedit că au fost lansate informații trunchiate în spațiul public. Tot în astfel de cazuri. Bine că trăiesc și nu au fost traficate către vest că la noi orice se poate.

  2. Gheorghe Răspunde

    …animalu le-a violat.Nu a scapat prilejul de a-si satisface mintea si apucaturile bolnave,doar de aceea le-a dus la gratar.Glont in cap si gata…..

    • România reală Răspunde

      Din păcate s-a adeverit scenariul cel mai sumbru. Iar autoritățile vor spune că au făcut totul. Că individul era trecut și în registrul agresorilor sexuali. Cu ce folos toarăși??? Uitându-mă și la poza cu el îmi cam dau seama câtă inteligență încape în el și câtă școală are. Probabil mai nimic. Orice ban cheltuit pe el este degeaba. Sugerez să fie trimis voluntar forțat la frontul din Ucraina. Are șansa ca măcar odată în viață să facă ceva corect. Că după capul lui văd că nu e capabil de așa ceva. Și oxigenul ce-l consumă acum este risipă curată.

  3. Gheorghe Răspunde

    Realule io as începe din nou munca cu ei în baragan și asa este mare seceta pe acolo(aș mai baga cu ei niste indivizi din categoria,,alesi ai neamului”).Ar fi nevoie mare de niște canale de irigații care ar ajuta mult la obținerea de recolte record ca sa aiba ce manca animalu.Solutia pentru aceste animale:munca silnică pe vreo 10-15 ani și apoi sa vad dacă i se mai scoală mâțu și mai are chef de viol.Munca la lopata,roaba,hârleț până i se lungesc mâinile ca la urangutani.Sa-și câștige existenta muncind cinstit ca,,munca este izvor de sanatate”…,,munca innobileaza”….Ce pușcărie,ce drepturi?….dreptul la viata doar dacă muncești până crapi,animalule care ești!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.