Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Bolt ar veni la Satu Mare, dar așteaptă clarificarea situației economice

Cei de la Bolt ar putea să vină la Satu Mare, orașul nostru fiind următoarea țintă în cazul unei extinderi, dar compania aşteaptă clarificarea situaţiei economice, a spus country managerul diviziei de ride-hailing a Bolt România, Cristian Sălceanu, într-un interviu acordat wall-street.ro.

Cristian Sălceanu a spus că Bolt România nu are în plan extinderea în alte orașe în prezent, compania analizând contextul economic și geopolitic, dar că are solicitări din mai multe orașe ale țării pentru a se extinde.

„Dacă ar fi să ne extindem undeva, cel mai probabil următoarea țintă ar fi Satu Mare, cel care era următorul pe lista noastră, dar, date fiind condițiile actuale, am decis să nu ne mai extindem în alte orașe, până când nu vom avea o viziune mai clară asupra ceea ce se întâmplă”, a spus Cristian Sălceanu.

În prezent, Bolt România este deja prezentă în 28 de orașe.

10 comentarii

  1. Maloco Răspunde

    Ce articol de cacat. Data viitoare explica si tu ce e Bolt

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Poate Usain Bolt SRL? Nuuuu. E un uber și ăsta. Că nu avem destule în domeniul transportului de persoane de la prea multe taximetre, pelicani și restul! Asta ne mai lipsește plus beculețe de Crăciun. Totum perfectum! Pe naiba! Bullshit.

  2. Capricci Răspunde

    Nici o sansa sa avem Bolt sau Uber la Satu Mare . Parca ai deschide un restaurant cu stele Michelin la Babța sau in Soconzel.

    • altu fără bmw Răspunde

      Dar la ce îți trebuie pentru kkt-ul ăsta de oraș? Mai înțeleg la Cluj ori Timișoara. Deja și din taximetre sunt prea multe în oraș. Părerea mea.

      • Logica rumena Răspunde

        Nu te opreste nimeni sa te muti acolo frustrastule. Urasc taximetristrii din Satu Mare pt atitudinea jegoasa care o au majoritatea. Ar merita sa vina in sfarsit Uber sau Bolt. Cu aplicatia e cu totul altceva.

      • Logica rumena Răspunde

        Frustatule….pana nu incepi in lipsa de replica cu gramatica

  3. Anaconda Răspunde

    La Baia-Mare este Bolt dar într-un sat mai mare ce sa aștepți?? Căruță cu coviltir

  4. Mihaita Piticu' Răspunde

    Asteptam cu placere sa vina Bolt si Uber….. Taximetristii is niste hoti

    • Mărie Răspunde

      Îl vreau și io pe Usain Bolt! E băiat așa simpatic! Îți dai seama ce repede îmi aduce cumpărăturile la ce rapid aleargă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.