Ultima actualizare: azi, 18:24

Publicitate

Circul Internațional vine la Satu Mare! Două săptămâni de spectacole extraordinare

Circul Internațional vine în municipiul Satu Mare, în perioada 12 – 27 noiembrie, perioadă în care acrobații vor susține, seară de seară, spectacole extraordinare, în parcarea hypermarketului Auchan. 

Spectacolele vor avea loc în fiecare seară, cu excepția zilelor de luni și marți, în perioada 12 – 27 noiembrie, de la ora 18.00, în parcarea de la Auchan. Copiii vor fi fascinați la vederea personajelor din desenele animate! Totodată, artiștii circului au pregătit o serie de acrobații, numere de dresaj cu animale domestice și urcare la înălțime cu o singură motoretă pe șufă împreună cu Spider Man, care, fără doar și poate, îi vor ține pe toți, indiferent de vârstă, „cu sufletul la gură”.

Spectacolul va dura timp de o oră și  jumătate, organizatorii asigurându-i pe spectatori că distracția va fi atât de mare încât timpul va trece „într-o secundă”.

Acrobații Circului Internațional provin din țări precum Serbia și Ucraina, și au fost până acum cu spectacolele în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, acolo unde spectatorii așteaptă cu nerăbdare următorul turneu.

Spectacolul „Motocicliști în Globul Morții” este menit să aducă multe zâmbete pe chipul copiilor și al părinților, dar și să provoace adrenalină și mister! Este un spectacol în care copilașii vor putea interacționa cu clownii, și vor fi martori ai unui număr pe care nu îl vor uita niciodată.