Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

FOTO. Crucea Roşie distribuie periuţe şi pastă de dinţi pentru 7.400 de copii din judeţul Satu Mare

An de an voluntarii Crucea Roșie ajută la distribuirea periuțelor și pastelor de dinți în școlile din județ prin campania “Zâmbește pentru viitor”. Anul acesta vor beneficia de campanie 7.422 de elevii, din clasele I-IV.

Prin campania Zâmbește pentru viitor, din programul Școlar Colgate, voluntarii îi învață pe cei mici cum să aibă grijă de dinți și cum să prevină afecțiunile dentare.

În cadrul acestei campanii, Crucea Roșie oferă copiilor din 50 de școli din județ, un set complet pentru curățarea dinților. În aceste pungulițe elevii claselor I-IV din județ vor găsi: o periuță de dinți, pastă de dinți și un pliant care conține atât regulile de igienă dentară corecte cât și un tabel. Tabelul trebuie completat de fiecare dată când dinții sunt curățați.

La finalul celor trei săptămânii elevii vor fi răsplătiți cu o diplomă de” Supererou”.

Această campanie se desfășoară în județul Satu Mare de mai mulți ani, voluntarii Crucea Roșie încercând că măcar o dată fiecare elev din clasele I-IV să participe la campanie.

Anul acesta sunt selectate 50 de școli cu 7.422 de elevii. Pe lângă pachețelele de îngrijire dentară primite de elevii, școlile vor primi săpunuri.

În decursul anilor Crucea Roșie a distribuit pachețele dentare pentru 60.000 de copii din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.