Ultima actualizare: azi, 16:47

Naţionale

Daniel, tată a doi copii, mort în accidentul de pe A3. Venea la un consult medical în Satu Mare

Daniel, tată a doi copii, este victima accidentului produs, în noaptea de duminică spre luni, pe A3, în județul Cluj. Bărbatul a suferit leziuni grave și a murit la câteva ore după accident, iar în urma lui au rămas doi copii pe care îi avea în grijă după divorțul de soția lui.

Tânărul conducea un autoturism în care se mai aflau mătușa lui, în vârstă de 41 de ani, și fiul acesteia, un băiat în vârstă de 14 ani. Cei trei se deplasau de la Buzău către Satu Mare, unde fiul femeii urma să fie supus unui control oftalmologic.

Bărbatul a pătruns, la un moment dat, pe contrasens, izbindu-se frontal de un TIR care circula regulamentar. La volanul TIR-ului se afla un cetățean ucrainean, ce a declarat că nu a mai putut evita tragedia.

Femeia în vârstă de 41 de ani a murit pe loc, iar Daniel a fost resuscitat la fața locului și dus de urgență la spital, însă, la câteva ore a murit.

Minorul, în vârstă de 14 ani, a fost și el rănit, însă viața nu îi este pusă în pericol.

 

3 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Ecuația e simplă. Dacă ești tată și ai în îngrijire doi copiii după divorț nu intri pe contrasens pe autostradă. Pentru că mă gândesc că acei copiii îl așteaptă acasă. Ce-mi “place” mie când apar astfel de știri înduioșătoare ca și “aviatorul” de la Rătești care a lăsat în urmă 3 copiii. De fiecare dată aflăm că ce de oameni de zahăr erau și a fost (probabil în mintea unora) doar un moment de neatenție. Lucrurile nu stau chiar așa. Și mai ales când e vorba de autostradă acolo cu regulile nu te mai joci pentru că uite ce se întâmplă! Dar de aici fiecare este liber să înțeleagă ce vrea. R.I.P.

  2. Walker de Szatmar Răspunde

    Tu ai nevoie de suport psihologic, urgent. Dacă mai ești și purtător de uniformă ar trebui să te ocupi de bibliotecă. Știrea este despre moartea unui om iar tu ai simțit nevoia acută să dai lecții din dorința de a arăta restului lumii că perfecțiunea este întruchipată de tine. De regulă egocentricii au o problemă cu propria bârnă.

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Nu știu de unde tragi tu astfel de concluzii. Este absolut greșit ce scrii, dar absolut fiecare cuvânt. Dar mă rog tu de aici asta ai înțeles. Așa că îți recomand să te procupi mai intens de răsfoirea propriei tale biblioteci. Asta dacă ai. În țara asta foarte mulți posesori de permis de conducere nu pricep nici acum că urcând la volan tabla aia sau ce o fi nu este armură. Nu știu cum se face că numai despre români citesc la știri că merg pe autobandă pe sens invers! Asta nu te preocupă? Sau zici că alte nații trec sub tăcere astfel de fapte și de aia nu se află? Eu personal mă îndoiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.