Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Expo Mobila & Textil Satu Mare: Expoziții de colecție, concerte și parada modei

Cei mai de seamă reprezentanți ai industriei de mobilă și textile din județul nostru își dau întâlnire în weekendul 25-27 noiembrie, în cadrul celei de-a doua ediții a târgului Expo Mobila & Textil Satu Mare. Evenimentul adună laolaltă producători sătmăreni din industria de fabricare a mobilei și textilelor din tot județul pentru a-și expune ofertele publicului larg în incinta galeriei Cinema One Laserplexx al Centrului Comercial Aushopping Satu Mare.

Evenimentul se află la cea de-a doua ediție, primul astfel de târg cu tematica Mobilă & Textil având loc la finele anului trecut.

Organizatorii sunt și de această dată cei de la SkyLine Events, evenimentul purtând amprenta Expo Industry Satu Mare, care ne-au obișnuit deja cu evenimente de tip târguri și expoziții reușite.

„Anul acesta vom avea mai mulți expozanți față de anul trecut, care își vor prezenta publicului larg produsele, iar un aspect foarte important pe care-l vizează evenimentele noastre, este întotdeauna acela că produsele partenerilor noștri de la târg să ajungă pe meleaguri internaționale. De asemenea, un factor cheie este și faptul că cei prezenți ai posibilitatea de a interacționa profesional și de a socializa în vederea închegării unor relații importante. O astfel de expoziție este ocazie deosebită pentru relaționare, căci numai împreună ne putem dezvolta.”, spune dl. Bura-Maksay István-Péter, organizator principal.

Cei mai de seamă reprezentanți din industrie își expun produsele

Organizatorii își propun ca fiecare expoziție pe care o aduc în fața sătmărenilor să fie acel gen de eveniment, care să pună în prim-plan cei mai de seamă reprezentanți ai industriei, iar acum este rândul industriei de fabricare a mobilei și textilelor – două domenii care încă de la prima ediție au mers mână-n mână sub denumirea de „Home”, iar asta întrucât casa este cel mai important loc pentru familii. Așadar, la Expo Mobila & Textil Satu Mare ne vom întâlni cu multe companii importante, care de-a lungul anilor au reușit să se facă cunoscute nu doar pe plan local, dar și național, respectiv internațional prin produsele lor.

Promovarea producătorilor locali din toate ramurile este un lucru extrem de important, deoarece economia trebuie susținută de noi, lucru ce se poate face cel mai bine prin promovarea vânzării produselor autohtone. Așa e în fiecare domeniu.

Alături de industria de fabricare a mobilei și textilelor, organizatorii își propun și de această dată să sprijine și producătorii din domeniile conexe și să le ofere cadru pentru socializare și legarea unor potențiale parteneriate, inclusiv profesionale.

Anul acesta, Expo Mobila & Textil, va aduna laolaltă 12 expozanți din cele două domenii: 8 producători de mobilă și 4 producători de textile în locația amenajată în incinta galeriei Cinema One Laserplexx al Centrului Comercial Aushopping Satu Mare.

Așa cum ne-am putut obișnui deja, evenimentele ce poartă semnătura Expo Industry Satu Mare, vor fi sărate și piperate cu o atmosferă culturală deosebită, programul complet fiind după cum urmează:

Programul Expoziției: între orele 12.00-21.00 în toate cele 3 zilele (vineri, sâmbătă și duminică)

Vineri 25.11.2022: între orele 18.00-21.00 muzica ambientală va fi asigurată de DJ Alex.

Sâmbătă 26.11.2022: începând cu ora 17.30 va avea loc un recital de piano cu Kozma Dorka, urmând de la ora 18.00 Parada Modei oferită de către cei de la D’or și Divas. Seara se încheie cu un concert de Crăciun, susținut de artiștii sătmăreni Stephanie Barbara și Kozma Máté.

Duminică 27.11.2022: începând cu ora 18.00 va avea loc un concert Anamaria Pteancu, iar de la ora 19.00 va evolua pe scena evenimentului solista Xáná.

Partenerii evenimentului: Pure Furniture, Carel Woodworks, Sarmexin și Revista Mobila.

Locația evenimentului: Zona Galeriei Cinema One Laserplexx Centrul Comercial Aushopping.

Un moment de excepție, asemeni ediției precedente, care cu siguranță va un adevărat deliciu pentru participanții la târg, va fi parada modei ce va avea loc sâmbătă seara, și care le va oferi posibilitatea creatorilor de modă locali să-și etaleze creațiile vestimentare unice și cele mai noi colecții.

Companiile interesate să participe ca expozanți la eveniment pot contacta organizatorul principal pentru orice fel de întrebări sau informații – dl. Bura-Maksay István-Péter, la nr. tel. 0744 977 846 sau prin e-mail la adresa:  [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.