Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Fetiță (8 ani) dusă la spital după ce a fost lovită pe zebră, în Satu Mare. Ce spune Poliția

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs, ieri seară, în municipiul Satu Mare. O fetiță în vârstă de opt ani a fost dusă la spital, după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni.

Ce spune Poliția:

La data de 3 noiembrie, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că în municipiul Satu Mare, ar fi avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 27 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism nu ar fi acordat prioritate de trecere pietonului angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, acroșând o minoră, de 8 ani.

Fetița a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Totodată, acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.