Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Aglomerație la Vama Interioară. Coadă de camioane și mașini pe Odoreului

Aglomerație infernală la Vama Interioară din municipiul Satu Mare. Vama este blocată de TIR-uri, coada fiind una considerabilă. Totodată, mașinile ce virează către pasarelă sunt nevoite să aștepte zeci de minute.

Două echipaje de Poliție s-au deplasat la fața locului, însă este recomandată evitarea zonei respective până la diminuarea traficului la TIR-uri. Vorbim, în principal, de TIR-uri cu cereale din Ucraina care duc cereale spre Europa. Coada de camioane se întinde până pe drumul Odoreului.

6 comentarii

  1. România reală Răspunde

    Ei încă nu au aflat că suntem absolut pregătiți pentru afluxul crescut de camioane! Nu-i frumos copiii! Așa ascultați de guvernanți?

  2. Kuka Răspunde

    Parcarea de pe centură este GOALĂ!!!
    Poliția împreună cu gardienii publici TREBUIE să acționeze și să direcționeze camioanele spre parcare și, mai apoi, înapoi, în ordine și civilizat!!

  3. bigbrother Răspunde

    Eu tot mă gândesc că de ce s-a făcut această variantă de ocolire dacă mașinile cu tonaj greu și atenție aici nu mă refer la cele care duc balast, beton sau altele la podul 3 în execuție, deci acele mașini tot tranzitează în veselie și absolut degeaba municipiul !!! Cine ar trebui să intervină? Poate poliția animalelor???

    • Kuka Răspunde

      Eu mă tot întreb la ce bun că avem “poliție” locală plătită baban, că am cheltuit o grămadă de bani pe camerele de supraveghere, dacă rezultatele întârzie să apară???
      Știți cât încasează “directorul general” al “poliției” locale de la buget sub formă de pensie de militar, director al poliției locale și membru în câteva consilii de administrație?? Peste 24.000 de lei LUNAR!! Ce face ca să justifice acești bani??

  4. Eu Răspunde

    Adisor a facut-o! El a rezolvat inca doua artere la intrare in tara Halmeu. Mersi.

  5. Vlad Tepes Răspunde

    Asta este rezultatul “inteligentei” de a amplasa vama de marfuri in oras.
    Ma folosesc de ocazie pentru a remarca un alt exemplu de “inteligenta” romaneasca :
    Pe sensul de iesire din oras, chiar inainte de statia Mol, este un semn pentru dirijarea camioanelor care au treaba la vama de marfuri, un patrat mare cu fond galben pe care scrie : VAMA – DOUANE – 500m.
    Acest gen de semn este pus pentru straini, nu pentru cunoscatori ai zonei.
    Orice strain care vede acel semn, trage concluzia ca mai are de mers inainte 500 m, numai ca aplicind logica, strainul se trezeste ca iese din oras si nici urma de vama.
    Trebuia sa ai studii la Harvard ca sa mai pui pe acel indicator o simpla sageata ” spre dreapta” ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.